Aktywne Wpisy
akro81 +610
Studenckie bydło w akcji.
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm

źródło: lodz
Pobierz
Zoyav +67
chyba początkiem mojego #damskiprzegryw był wiek około 12 lat kiedy znajomi z klasy zaczynali się interesować randkami, związkami, imprezami a ja wtedy interesowałam się straszakami na ptaki (serio, między innymi takie jak na zdjęciu) chodziłam po internecie i zapisywałam pierdyliard zdjęć różnych straszaków na ptaki, robiłam nawet sama takie i stawiałam na ogrodzie, matka już miała dość tego że cały ogród jest zayebany jakimiś butelkami na kiju i innym gównem

źródło: IMG_4642
Pobierz
Ten nowy amerykański sitcom pt. "Prezydent" jest zarąbisty. Dawno się tak nie uśmiałem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 1000004066
PobierzTy myślisz że odbudowa imperium ottomańskiego co jest celem Turcji, wcale nie stoi na drodze budowie wielkiego Izraela?
Jak rozwalą Iran, Jemen, Syrię, Liban, Gazę, zdestabilizują pozostałe kraje w regionie typu Irak i Afganistan, podzielą to na swoje strefy wpływów to wtedy tylko kwestia czasu na wojnę Turcja - Izrael. I USA nic tu nie może zrobić bo Turcja stoi w