Aktywne Wpisy

stillinprogress +29
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną

kamiv +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Odpiehdole wojnę handlową z całym światem i doprowadzę do zesrania się #gielda i odwrócę uwagę opinii światowej zwłaszcza Europy od wojny na Ukrainie tak jak Putin odwrócił uwagę od pandemii, dzięki czemu Rosja będzie miała wolną rękę na zakończenie tej wojny bo Europa będzie skupiona na wojnie handlowej z USA.
Not bad :D Szachy 5G
#ukraina #trump #neuropa #bekazprawakow #polityka
@Konigstiger44: no to kiedy ten mistyczny pucz na Kremlu? Albo jakaś rewolucja p------------a?
Rosja nigdy wcześniej nie miała tak sprzyjającej sytuacji do prowadzenia wojny i żaden spadek ceny baryłki ropy tego nie zmieni, Rosja to po prostu wykorzysta bo tylko idiota by tego nie wykorzystał xD Cały zachód się żre między sobą w wojnie handlowej z