Wpis z mikrobloga

Żaden wyrok nie zapadł, córunia prawdopodobnie (takie jest zdanie wielu ludzi z bezpośredniego otoczenia) go pomówiła dla rozgłosu i wydania książki na której chce zarobić. Nie ma żadnych dowodów - otoczenie Jacka i najbliżsi przyjaciele zaprzeczają jakoby dochodziło tam do przemocy. On sam po śmierci nie ma jak się obronić.
Córka z początku śpiewała jego piosenki, wszedzie przedstawiała sie jego nazwiskiem, potem dopiero nagle wróciła do tego po matce- nawet grała w
  • Odpowiedz
@Don_Kichot: słuchaj, Kaczmarskiego slucham, szanuję a jednocześnie koncepcja barda ładującego wszystkie punkty w siłę mnie bardzo bawi. Kaczmarskiemu szkody tym nie robię(bo nie żyje XD), a wszyscy jego fani mają podejście jak poniżej więc nikomu z powodu tego pomówienia krzywda się nie dzieje
kfpwa - @Don_Kichot: słuchaj, Kaczmarskiego slucham, szanuję a jednocześnie koncepcja...

źródło: lT7obLuxpf9ThLuX

Pobierz
  • Odpowiedz
@Don_Kichot: dzięki za wpis ziomuś. warto takie rzeczy prostować zwłaszcza w obliczu skali zakłamania środowisk feministycznych. w sumie wiedziałem, że to są tylko pomówienia, ale niestety bawiły mnie te memy. trochę mi głupio teraz
  • Odpowiedz