Wpis z mikrobloga

#teoriespiskowe troche moze tez #ufo

Co o tym sadzicie? Dla mnie ciekawe i wydaje mi sie to bardzo realne. Zyjemy w klamstwie czyli obecnej symulacji zaprojektowanej przez diobla! Moglibysmy byc supercywilizacja ale ludzie wola moec wypchane kieszenie bezwartosciowym papierem XD
ExtraPensja - #teoriespiskowe troche moze tez #ufo 

Co o tym sadzicie? Dla mnie ciek...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bartek-andrzejewski9994: Mi bardziej chodzilo co sadzicie o temacie podziemnych struktur pod piramidami i teoriami z tym zwiazanymi XD Nie sadzilem, ze kazdy sie p----------i do tworcy kanalu i jego tworczosci. Chodzi o zawartosc filmiku a noe jego tworce ()
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: jaki fakt? Skad ty wiesz co jest faktem jak nawet źródła nie znasz a co dopiero żebyś weryfikował fakty ( a do tego sam przyznales ze masz to w p-----e) polowa tych bzdur jest zmyslona, druga polowa oparta na obalonych badaniach Oczekiwałeś że ludzie beda samomasturbacje odwalać do tego co ci się spodobało, nie wyszło i teraz płaczesz xD jak ci się Nie podoba że ktoś może mieć odmienna
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: i co te linki mają do rzekomej teori elektrowni? XD Od kiecy to odkrycie pomieszczenia oznacza od razu super technologie? Lol Faktem to bedzie można nazwać jak inne ekipy wgryza się w temat xd Wstrzymał bym się z tymi sensacjami ¯\(ツ)/¯ o super strukturach pod piramidami słyszymy od lat I nigdy nic z tego nie wynika. Ogłaszasz przełom zanim jeszcze cokolwiek wiadomo. Trochę za wcześnie na takie gowno teorie
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: XD chyba serio zbyt personalnie to bierzesz skoro myślisz że jakiś wykopek mnie na tyle obchodzi by robic z nim coś więcej niż ewentualnie dać na czarna listę ¯\(ツ)/¯ Zgłaszanie i przejmowanie sie? Wyjdz czasem poza to forum xD Zesrałeś się o komentarz zamiast go zlac. Biedny ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: Jak to możliwe, że taki twórca ma prawie pół miliona subskrypcji, a taki np. dr Szewko tylko 150 000? Lub filozof i pisarz SF Marek Żelkowski z Wehikułu Wyobraźni ma tylko 7 000?
(°°
()
  • Odpowiedz