Wpis z mikrobloga

#teoriespiskowe troche moze tez #ufo

Co o tym sadzicie? Dla mnie ciekawe i wydaje mi sie to bardzo realne. Zyjemy w klamstwie czyli obecnej symulacji zaprojektowanej przez diobla! Moglibysmy byc supercywilizacja ale ludzie wola moec wypchane kieszenie bezwartosciowym papierem XD
ExtraPensja - #teoriespiskowe troche moze tez #ufo 

Co o tym sadzicie? Dla mnie ciek...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Hieronim_Pompa_Bosh: XD Jestesmy cywilizacja niewolnikow, zyjacych w uludzie wolnosci i postepu sterowanych za pomoca bezwartosciowych papierow. Do supercywilizacji to brakuje nam z 2000 lat lekko liczac przy obecnym systemie i moznowladcach nastawionych tylko na zysk a nie na rozwoj.
  • Odpowiedz
  • 0
@tonton_: @bartek-andrzejewski9994: Panowie uspokojcie sie wszyscy!
Chyba od powielania takich teorii sa te tagi, ktorych uzylem, czyz nie? Jak dla mnie gostek strescil i przyblizyl caly temat jak trzeba. Teraz ogladam inne jego nagrywki (mimo ze trwaja po godzinie XD) i ciekawe rzeczy opowiada z roznych kultur, wierzen, religi i cywilizacji. Lubie takie klimaty archeologiczno spiskowe. Chcialem rowniez nadmienic, ze w Starozytnych kosmitach tez pojawial sie motyw piramidy-maszyny.
ExtraPensja - @tonton_: @bartek-andrzejewski9994: Panowie uspokojcie sie wszyscy! 
Ch...

źródło: 1000010669

Pobierz
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: Wszędzie tak gada. I wygląda jak Mezo. To go dodatkowo dyskwalifikuje.
A kolejna sprawa: jeżeli jakaś teoria się klei, to nie oznacza, że jest prawdziwa. Wklęsła i płaska ziemia tez się niektórym klei.
  • Odpowiedz
  • 0
@tonton_: Mocne slowa jak na entuzjaste teorii spiskowych i ufo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcialem dobrze a wyszlo jak zwykle. Do 3 nad ranem ogladalem jego kanal, w wielu filmach sie powtarza i przytacza te same legendy czy mity ale mi sie go tam dobrze sluchalo.
Nawet jezeli kradnie kontent z zagranicznych kanalow to dla mnie to nie jest nic zlego. Nie chce mi sie tlumaczyc
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: koleś na tym filmie streścił całość bardzo fajnie. Według mnie ta teoria jak najbardziej się klei, już od dawna czułem że piramidy to nie jest coś normalnego.

Pozostaje tylko zbudować coś podobnego w mniejszej skali i sprawdzić czy to działa...

Jeśli tak, to potwierdzi to że energie mamy z ziemi za darmo, tylko nie potrafimy jej podnieść. Albo potrafimy, ale osoby które potrafiły zostały uciszone, by spieniężyć rope itd
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: Koleś nie odróżnia Wielkiej Piramidy od Piramidy Chefrena, o której w tym przypadku chodzi (np. ok. 20 minuty o tym mówi). Myślę że można się rozejść.
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: raczej z głupoty ¯\(ツ)/¯ Facet nie siedzi w tym od wczoraj, prowadzi kanał od lat, stres to kiepska wymowka. On nie tyle co myli ( chociaż też czesto) co po prostu zle tlumaczy I stąd te kwiatki. To jest swoją drogą notoryczny problem tego kanału że kiepski z niego tłumacz i wiekszpsc teorii przekręca, zle przekłada. Właściwie w każdym filmie jest kilka kuriozalnych błędów tego typu. Dla mnie to
  • Odpowiedz
  • 0
@bartek-andrzejewski9994: Ja wczoraj przypadkowo na niego trafilem, obejrzalem kilka filmikow i stwierdzilem, ze sie podziele z wykopem. Nie znam jego tworczosci od podszewki i szczerze mowiac to mi zwisa i powiewa ten kolo jak i jego bledy, wpadki brak profesjonalizmu XD
  • Odpowiedz