Wpis z mikrobloga

Miruny, pytanie do właścicieli #volvo XC60. Chciałem kupić nowy samochód, jeździłem nim i mi się podoba, ale dobiło mnie, że Apple Car Play działa tylko przewodowo. Da się to jakoś obejść?
Drugie pytanie to czy gniazda USB C są tylko w podłokietniku? Jeździłem nim trochę, ale nie mogłem znaleźć portu pod głównym ekranem.
#motoryzacja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KsiegowyWampira: jak chcesz volvo to albo bardzo stare typu seria 200, 700, 900 albo nówka z salonu w leasing na 2-3 lata max i nowy. Elektronika w volvo jest nie do opanowania jak się zacznie sypać, nie mówię o aso, ale warsztaty nieautoryzowane które biorą tylko volva potrafią wziąć auto na 2-3 tygodnie albo i miesiąc, po czym dzwonią żeby odebrać, ale nie jest zrobione, bo nie umieli

Bo pracuję
  • Odpowiedz
  • 0
@KsiegowyWampira: ja znam dwie osoby, które mają s90 i v90 (to podwyższone, cross country czy jakoś tak) i wszyscy narzekali na zacinający się ekran główny, na to że zegary się czasem wysypią, nawet był problem z klimą, gdzie uruchamiała się samoczynnie po rozruchu auta na najniższą temperaturę i najwyższy bieg wiatraka
  • Odpowiedz