Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zarówno porządne kobiety jak i szare myszki istnieją tylko skąd macie o nich wiedzieć? Najlepsze kobiety jakie poznałem (wygląd, wykształcenie, zaradność, charakter, itp.) spotkałem przypadkiem na studiach, w pracy czy w sytuacji publicznej i takie laski albo NIE MAJĄ social mediów albo bardzo rzadko korzystają bo nawet nie mają czasu na to. Inna sprawa, że takie laski są zajęte od lat przez zwykłych typów których znają z okresu dojrzewania (z okolicy lub szkoły), więc skąd macie wiedzieć o ich istnieniu albo kiedykolwiek je spotkać? Zwłaszcza, że sporo osób wyciąga wnioski na podstawie social mediów czy apek randkowych

#przegryw #tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
Tobie się wydaje, że one są porządne. Ja też poznałem wiele dziewczyn co spoko się gadało na różne tematy, nawet panią inżynier robotyki faktycznie bez sociali poza fb na którym nie ma żadnych wpisów. Wszystkie polecą w tango jak tylko się nadarzy okazja xD Jeśli takie kobiety poznałeś i byłeś choć troche atrakcyjny to na pewno to wyczułeś.
  • Odpowiedz
@cichy-spokojny-grzeczny: Co to znaczy "nie miały szansy urwać się z łańcucha"? Zawsze byłam (i nadal jestem) spokojną osobą, która stroni od imprez, tłumów i hałasów, w gimnazjum moje dobre koleżanki, które też nie imprezowały, pojechały sprawdzić, jak to jest na tej słynnej dyskotece, to nawet nie byłam zainteresowana, żeby jechać z nimi. W kwestii np. seksu jest podobnie, każda kobieta jest w stanie znaleźć napalonych desperatów, którzy się z nią
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker:
Tu nie chodzi o bycie spokojnym, a porządnym i uwierz odleciałabyś z odpowiednio manipulujacą osobą i to niezależnie czy byłabyś w związku czy nie. Chyba, że kierowałabyś się swoimi zasadami i potem żałowałabyś całe życie wyżywając się na swoim wybranku :p
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: oczywiście że istnieją, tylko właśnie poza tinderem czy mediami społecznościowymi.

uwierz odleciałabyś z odpowiednio manipulujacą osobą

@Spioszeq: mylisz pewne sprawy. Dość łatwo wywołać u kogoś obsesję, szczególnie jeśli ta osoba ma pozabezpieczny styl przywiązania. Psychologia super to opisuje. Lovebombing (obsypywanie miłością na początku), push&pull (zbliżanie się a później nagłe znikanie), gaslighting (wmawianie komuś że jego percepcja nie ma znaczenia), karanie ciszą, obwinianie, dewaluacja. Finalnie taka osoba zrobi wszystko by
  • Odpowiedz
Dość łatwo wywołać u kogoś obsesję, szczególnie jeśli ta osoba ma pozabezpieczny styl przywiązania.

@Atreyu: Tylko że ta osoba musi być podatna na wywołanie tej obsesji. Okej, zwyczajna osoba może się zaangażować z powodu manipulacji, ale żeby zostać "pełnoprawnym stalkerem z obsesją" to trzeba mieć ku temu predyspozycje.
  • Odpowiedz
Inna sprawa, że takie laski są zajęte od lat przez zwykłych typów których znają z okresu dojrzewania (z okolicy lub szkoły),

@mirko_anonim: nawet jesli te szare myszki faktycznie istnieją, to przecież sam właśnie zapostowałeś blackpill: albo dorwiesz taką szarą myszkę z czasów gdy sam jeszcze nie ogarniasz co się na tym świecie dzieje, albo its over. równie dobrze te szare myszki moga nie istnieć.
  • Odpowiedz