✨️ Obserwuj #mirkoanonim Nie mam pojęcia czy te wasze screeny z profili są prawdziwe czy nie, ale coś jest nie tak. Otóż jestem zwykłym typem około 30, założyłem sobie konto, dodałem całkiem profesjonalne zdjęcia, całkiem normalny lekki opis i w pierwszy dzień miałem kilka lajków, weszły nawet pary, ale brak odpowiedzi nawet na pierwszą wiadomość... Od tamtej pory ZERO par, a konto mam prawie miesiąc. Czy to ten słynny shadow ban i Tinder nie pokazuje mojego profilu?
skuteczny-znawca-86: Kto korzysta z tindera w 2025? Przecież tam nawet nie ma realnych kobiet to skąd masz mieć lajki? Ewentualnie lajki od botów żebyś kupił premium które w 2025 nic nie daje nawet przystojniakom pozdro xD
skuteczny-znawca-86: Nawet jak byś jakimś cudem poznał na tinder/badoo realną kobietę (nie bota których jest 3/4) to nie będzie ona normalna. ŻADNA normalna nie siedzi na takich apkach zapamiętaj
@mirko_anonim: algorytm Tindera jest prosty. Po utworzeniu konta, dostajesz swoiste doładowanie - Twój profil wyświetla się pierwszy, jest bardziej widoczny. To taki gratis od firmy, zupełnie jak z pierwszą działką od dealera ;) Jeśli w trakcie trwania tego dopalacza wpadnie Ci para, w Twoim mózgu uruchomią się pewne mechanizmy. Wyrzut taniej dopaminy. Zechcesz jeszcze i jeszcze, bo czułeś się świetnie prawda? Wpadła para, nie taka zgorsza ta panna, ale skoro
skuteczny-znawca-86: @TheForbiddenLast: pod warunkiem że jest to całkiem nowe konto. Podczas próby założenia od nowa dostajesz shadowbana i choćbyś był modelem to nie dostaniesz żadnego lajka. Testowane, sprawdzone + tysiące podobnych wątków na reddit.
U mnie było maksymalnie 10 polubień, i jedna para, ale to jak zwykle różowa przesunęła przez przypadek. A polubienia tylko od takich 40+, ewentualnie jeśli była poniżej 40 lat, to bmi 30+.
Natomiast to, co napisał kolega wyżej, normalne laski z aplikacji uciekły, bo miały dość typów, co się nasłuchali czerwono pigułkowych pierdół o eskalacji dotyku i jak najszybszym zaliczeniu, i się po prostu z tego wymiksowały. Zostały tylko te z popsutą
odczas próby założenia od nowa dostajesz shadowbana i choćbyś był modelem to nie dostaniesz żadnego lajka.
@mirko_anonim: c---a tam, a nie shadowbana. Kiedyś robiłem tak i nie dostałem żadnego shadowbana. Polubienia jakieś były, nawet dopasowania. Za każdym razem. @Rudz1elec: odleciałeś xDD ja podaje proporcje które są w oficjalnych badaniach nad Tinderem, a nie wymyślone liczby.
Natomiast to, co napisał kolega wyżej, normalne laski z aplikacji uciekły, bo miały dość typów, co się nasłuchali czerwono pigułkowych pierdół o eskalacji dotyku i jak najszybszym zaliczeniu, i się po prostu z tego wymiksowały.
@olokynsims: te normalne laski które masz na myśli nawet nie wiedzą ze istnieje cos takiego jak redpill. to co normalne laski tak odpycha od tej aplikacji to strach przed byciem ocenioną (słynne "nie wiem co
Jak to jest. Na pewnej grupie pracy napisali ze w byle korpo po studiach mozna dostać 10k na rękę ale z tego co sie orientuje nikt z moich znajomych nie ma takiej wyplaty. O której korpo i jakie stanowiska chodzi?
Nie mam pojęcia czy te wasze screeny z profili są prawdziwe czy nie, ale coś jest nie tak. Otóż jestem zwykłym typem około 30, założyłem sobie konto, dodałem całkiem profesjonalne zdjęcia, całkiem normalny lekki opis i w pierwszy dzień miałem kilka lajków, weszły nawet pary, ale brak odpowiedzi nawet na pierwszą wiadomość... Od tamtej pory ZERO par, a konto mam prawie miesiąc. Czy to ten słynny shadow ban i Tinder nie pokazuje mojego profilu?
#tinder #badoo #zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Jeśli w trakcie trwania tego dopalacza wpadnie Ci para, w Twoim mózgu uruchomią się pewne mechanizmy. Wyrzut taniej dopaminy. Zechcesz jeszcze i jeszcze, bo czułeś się świetnie prawda? Wpadła para, nie taka zgorsza ta panna, ale skoro
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: tak działa ta płatna aplikacja ¯\(ツ)/¯
@TheForbiddenLast: Tam jest 5:1 albo 7:1 , z pewnoscia nia 3:1
To co polecasz? Mnie juz sie pomysły kończą w realu
A polubienia tylko od takich 40+, ewentualnie jeśli była poniżej 40 lat, to bmi 30+.
Natomiast to, co napisał kolega wyżej, normalne laski z aplikacji uciekły, bo miały dość typów, co się nasłuchali czerwono pigułkowych pierdół o eskalacji dotyku i jak najszybszym zaliczeniu, i się po prostu z tego wymiksowały.
Zostały tylko te z popsutą
@mirko_anonim: c---a tam, a nie shadowbana. Kiedyś robiłem tak i nie dostałem żadnego shadowbana. Polubienia jakieś były, nawet dopasowania. Za każdym razem.
@Rudz1elec: odleciałeś xDD ja podaje proporcje które są w oficjalnych badaniach nad Tinderem, a nie wymyślone liczby.
@olokynsims: te normalne laski które masz na myśli nawet nie wiedzą ze istnieje cos takiego jak redpill. to co normalne laski tak odpycha od tej aplikacji to strach przed byciem ocenioną (słynne "nie wiem co
@TheForbiddenLast: widocznie z innego kraju czytalem opracowanie