Wpis z mikrobloga

@Metylo: Eee warunki nie są złe, wycieli deweloperów i fliperów, jeszcze kryteria dochowowe i cenowe mogą walnąć takie że wytną duże miasta i na nic ten program nie wpłynie.
  • Odpowiedz
ciekawe skąd 231 głosów wezmą

@GomiGomi: Po wyborach rozpad szymkowni 2050, lewica już przy nóżce za pieniądze na TBSy, paru renegatów deweloperskich z PiSu i jakoś pójdzie. Byleby głosowanie po prezydenckich i Polacy jak zwykle nic nie zrobią xD
  • Odpowiedz
@mightyandrzej777: Tu są osoby, którzy naprawdę wierzą, że świat działa na zasadzie, że ludzie którzy nie znają tabliczki mnożenia wybierają dyktatora mocarstwa atomowego i on r---------a giełdę.
  • Odpowiedz
@kozi_juz_tu_bylem: ale nie pisz mi brzydko, debil to ktoś kto bezrefleksyjnie powtarza to co czyta na tagu, to grzech że myślę samodzielnie? Nie musisz odpowiadać bo widzę, że dla ciebie tak.
  • Odpowiedz
a ostatnio tu czytałem, że wykopki mają wpływ na politykę państwa, IKS K---A DE XD

@mightyandrzej777: I co, masz satysfakcję? Skończ p-------ć. To że ten temat ma jakikolwiek posłuch w polityce, że Hołownia jest przeciw, Lewica przeciw, że na okrągło w kampanii gada o tym Zandberg to jest wielka zasługa wykopu. Pierwsza ustawa tagowa dotycząca jawności cen to też zasługa wykopu. Nie spać, tylko pisać i nagłaśniać. Kropla drąży skałę,
  • Odpowiedz