@Hoisin_Sticky_Ribs: ja mam do zarzucenia chłoporozum, uproszczenia, manipulacje i często brak podstawowej wiedzy. Nie wspomnę o braku autorefleksji, pokorze i umiejętności przyznania się do błędów, bo tego to wymagałbym od osoby honorowej a nie.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Gdyby twój brata zarabiał kilkaset tysięcy rocznie na państwowej posadce i ją utracił przez Tuska to też byłby cięty na obecną władzę. :)
PHN od 2018 r. kieruje Marcin Mazurek, współpracuje z nim czterech członków zarządu. W 2022 r. prezes otrzymał wynagrodzenie (z premiami) 633 tys. zł,
@KRZYSZTOF_DZONG_UN szczerze chyba nigdy nie dowiedziałam niczego niesamowitego z jego rozmow z politykami w rmfie, bo zawsze przerywał, dopowiadał sobie, kręcił, nawijał. Jak byłam gówniarzem to mnie to bawiło, dziś jest dla mnie zwykłym pajacem
@kobrys13: ostrzejszy? nie porównuj kilku telefonów do nachodzenia kogoś w miejscu zamieszkania i dewastowania go xD bo po takiej akcji Stano by się obsrał i przeprowadził daleko stąd.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: logika prostego rozumka Mazurka, czyli zrównywanie j-----a jednej opcji politycznej co w sumie dzieje się codziennie w internecie, w sejmie i miejscach publicznych niezależnie od opcji politycznej i to od dawien dawna do nachodzenia konkretnej osoby w jej miejscu
@DamSon: no przyznaj, że nie wiesz co było w tych telefonach to cię jeszcze zrozumiem
Wolałbym aby mi koła od samochodu pocięli pod domem, pomalowali drzwi wejściowe... Aniżeli zadzwonili do mojej żony i powiedzieli, że nie żyję, a ona musiała żyć chociaż minutę z
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
Jest w formie do commentary chyba najlepszej ever.
Słabo wypada ostatnio na żywo (pewnie inny wydawca), ale commentary o owsiaku pierwszorzędne.
@petarda: stanowskiemu trochę ostrzejszy numer rok temu wycięli i wcale nie było 5 odcinków kwiku Mazura.
Wręcz przeciwnie - była kampania edukacyjna.
Więc idź się doucz!
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: logika prostego rozumka Mazurka, czyli zrównywanie j-----a jednej opcji politycznej co w sumie dzieje się codziennie w internecie, w sejmie i miejscach publicznych niezależnie od opcji politycznej i to od dawien dawna do nachodzenia konkretnej osoby w jej miejscu
@DamSon: no przyznaj, że nie wiesz co było w tych telefonach to cię jeszcze zrozumiem
Wolałbym aby mi koła od samochodu pocięli pod domem, pomalowali drzwi wejściowe...
Aniżeli zadzwonili do mojej żony i powiedzieli, że nie żyję, a ona musiała żyć chociaż minutę z