Aktywne Wpisy

Seaman193 +3
#zareczyny #pierscionek #diament pytanie do panów którzy robili pierścionek zaręczynowy na zamówienie z diamentem. Niebawem bo w tym roku planuje się oświadczyć i powoli szukam odpowiedniego pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdziłem że kupię diament oddzielnie a pierścionek zostanie wykonany przez złotnika. Czy strona e-diamenty.pl na której można zakupić dany kamień jest warta uwagi? Czy może szukać gdzie indziej? Może ktoś może

kommie +76

źródło: il20250413_905845615_xlarge
Pobierz
Dziś zaczynam ładowanie węglowodanami, zjem ich 1030g (4120kcal z samych węglowodanów, łącznie coś około 5700kcal)
Po 16 tygodniach przygotowań, czas sprawdzić jak to zaprezentuje się na scenie maksymalnie naładowane i odwodnione.
Zazwyczaj ładowanie zaczyna się 2-1 dobę lub krócej przed scena jeśli jesteśmy ograniczeni limitem wagi który musimy mieć na x godzinę, dzień/dwa dni przed startem.
Ja jestem już jednak w kategorii open, co za tym idzie, zasada jest prosta, trzeba być maksymalnie dociętym i pełnym, waga się nie liczy.
Trzymajcie kciuki, to nie byle zawody, to poziom absolutnie światowy. :)
#silownia
#dieta
#trening
#sterydy
#mikrokoksy
#mirkokoksy
źródło: IMG_4464
Pobierzźródło: IMG_4505
Pobierzźródło: STROJ-SILACZ-z-MIESNIAMI-STRONGMAN-ATLETA-110-120-MIESNIAK-Motyw-Silacz
Pobierz