Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +197
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

lepaq +280
Śląsk Wrocław i Stal Mielec spadają z Ekstraklasy.
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Załóżmy, że to Ty wygrywasz wybory. Jaki jest Twój program? Streść go w 3 krótkich punktach. Najciekawsza odpowiedź wygrywa voucher na 100 zł do RTV Euro AGD.
Wybiorę jednego zwycięzcę spośród mirków i mirabelek, którzy odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz dadzą plusika.
Przy okazji krótkie info o trwającej od jakiegoś czasu promocji Revoluta, w ramach której zgarniecie 50 zł bonusu na start jako nowi klienci.
Chętnym proponujemy też zapisanie się do naszego newslettera. W ten sposób otrzymacie darmowy e-book pod tytułem „12 skutecznych metod na osiąganie dodatkowych dochodów”. Będziecie otrzymywać także przeglądy najlepszych promocji bankowych z wysokimi premiami. Zapiszecie się tutaj.
Rozdajo trwa do najbliższego czwartku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)
___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
#jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia
źródło: rozdajo
Pobierz- Zamiana socjalu na ulgi podatkowe,
- Zrównanie wieku emerytalnego dla wszystkich. W górę.
@JakDorobic_com:
Mój program oparłbym na 3
1. Ustawę wiatrakowa, wiem że nad tym teraz pracują, a wiatraki to poroniony pomysł.
2. Ustawę o mowie nienawiści albo jakiekolwiek inne ograniczenie wolności słowa.
3. Dopłaty do kredytów, na razie się z tego
1. Sprawiedliwość: Wyższe podatki dla najbogatszych, podwyżka płacy minimalnej, tanie mieszkania i lepsza służba zdrowia.
2. Ekologia: Szybka transformacja na OZE, rozwój transportu publicznego i wsparcie dla zielonych technologii.
3. Demokracja: Mniej przywilejów władzy, więcej przejrzystości, silne sądy i ochrona wolności obywatelskich.
1. Podatek od patologii – Każdy, kto robi patostreamy, clickbaity typu „mama umiera a ja tańczę” albo sprzedaje motywacyjne kursy z Excela za 999 zł płaci podatek na specjalny fundusz
2. Mirabelka+ - program dla samotnych Mirków, kupony na divy, dofinansowanie do Tinder gold
3. . Powrót internetu z 2010r. - Wspieramy twórców robiących dobre memy, ciekawe treści i porządne wrzutki. Ban na auto-playe, popupy i strony z 6 przyciskami
- kazałbym wypłacic sobie milion rubli w złocie i natychmiast uciekł..
(Rubli sprzed I WŚ a nie dzisiejszych)