Wpis z mikrobloga

#rozdajo prezydenckie!

Załóżmy, że to Ty wygrywasz wybory. Jaki jest Twój program? Streść go w 3 krótkich punktach. Najciekawsza odpowiedź wygrywa voucher na 100 zł do RTV Euro AGD.

Wybiorę jednego zwycięzcę spośród mirków i mirabelek, którzy odpowiedzą na to pytanie w komentarzu oraz dadzą plusika.

Przy okazji krótkie info o trwającej od jakiegoś czasu promocji Revoluta, w ramach której zgarniecie 50 zł bonusu na start jako nowi klienci.

Chętnym proponujemy też zapisanie się do naszego newslettera. W ten sposób otrzymacie darmowy e-book pod tytułem „12 skutecznych metod na osiąganie dodatkowych dochodów”. Będziecie otrzymywać także przeglądy najlepszych promocji bankowych z wysokimi premiami. Zapiszecie się tutaj.

Rozdajo trwa do najbliższego czwartku włącznie. Ogłoszenie zwycięzcy w dniu następnym ;)

___
Dołącz do grupy na FB
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji

#jakdorobicrozdaje #pieniadze #promocje #promocja #zarabianie #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia
JakDorobiccom - #rozdajo prezydenckie! 

Załóżmy, że to Ty wygrywasz wybory. Jaki jes...

źródło: rozdajo

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JakDorobic_com: Z tym pytaniem jest taki problem, że prezydent to teoretycznie pierwsza osoba w państwie, a praktycznie strażnik żyrandola, który nie może nic oprócz wetowania ustaw (i trochę niewiele znaczących, symbolicznych kompetencji). Mogę obiecać, że zawetowałbym:
1. Ustawę wiatrakowa, wiem że nad tym teraz pracują, a wiatraki to poroniony pomysł.
2. Ustawę o mowie nienawiści albo jakiekolwiek inne ograniczenie wolności słowa.
3. Dopłaty do kredytów, na razie się z tego
  • Odpowiedz
@JakDorobic_com:

1. Sprawiedliwość: Wyższe podatki dla najbogatszych, podwyżka płacy minimalnej, tanie mieszkania i lepsza służba zdrowia.

2. Ekologia: Szybka transformacja na OZE, rozwój transportu publicznego i wsparcie dla zielonych technologii.

3. Demokracja: Mniej przywilejów władzy, więcej przejrzystości, silne sądy i ochrona wolności obywatelskich.
  • Odpowiedz
@JakDorobic_com
1. Podatek od patologii – Każdy, kto robi patostreamy, clickbaity typu „mama umiera a ja tańczę” albo sprzedaje motywacyjne kursy z Excela za 999 zł płaci podatek na specjalny fundusz

2. Mirabelka+ - program dla samotnych Mirków, kupony na divy, dofinansowanie do Tinder gold

3. . Powrót internetu z 2010r. - Wspieramy twórców robiących dobre memy, ciekawe treści i porządne wrzutki. Ban na auto-playe, popupy i strony z 6 przyciskami
  • Odpowiedz
Spytano Moryca co by zrobił jakby został władcą świata?
- kazałbym wypłacic sobie milion rubli w złocie i natychmiast uciekł..

(Rubli sprzed I WŚ a nie dzisiejszych)
  • Odpowiedz