Aktywne Wpisy
strike_lucky +6
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

EnzoMolinari +94
Mirki, jak to jest z tym grillem gazowym, na prawde jedzenie inaczej pachnie/smakuje jak z tradycyjnego grilla? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Myśle nad zakupem czegoś do ogrodu, no i pytanie czy gazówka czy coś w stylu kamado (the bastard medium/large ogladałem). Ktoś podpowie na co patrzeć/ co jest ważne w takim sprzęcie?
@decofire wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obsługa grilla węglowego wbrew pozorom wcale nie jest taka łatwa, jeśli chcesz mieć lepszą kontrolę nad temperaturą, a jednocześnie nie doktoryzować się z wegla drzewnego i tygodniami uczyć obsługi nowego grilla, to kup gazowca.
Zawsze możesz położyć jakieś drewienko w folii, żeby dodać trochę dymu.
Przeczytam zaraz ten artykuł jeszcze. Sugestie co do Napoleona? Jakiś must have akcesoriowy?