Aktywne Wpisy

PanMaglev +444
Dziewczyna (czy osoba niebinarna) zagrała sobie w serialu i to całkiem nieźle, a że nie ma typowej hollywoodzkiej urody, to teraz gdzie nie wejdę i czego bym nie czytał, to 99% komentarzy jest o tym, że ma mordę jak patelnia.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.
Trochę to już deprymujące, jak sobie człowiek uświadomi, co opinia publiczna robi z mniej konwencjonalnie atrakcyjnymi ludźmi, którzy tylko wychylą nos.

źródło: IMG_8048
Pobierz
wykop +24
📣 Wykopowicze, jest nowość!
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić
Od dziś możecie połączyć swoje konto na Wykopie z profilem w serwisie Fralio – platformie, która pozwala na jednorazowe, dobrowolne wsparcie twórców, inicjatyw i aktywnych użytkowników. Bez subskrypcji, bez ukrytych kosztów – po prostu: "doceniam i dorzucam się".
🔗 Fralio + Wykop = integracja dostępna dla każdego
Jeśli aktywujecie integrację, przy Waszych wpisach pojawi się ikonka prowadząca do profilu Fralio. To prosty i przejrzysty sposób, by inni mogli docenić

źródło: Fralio
Pobierz
mirki, podpowiedzcie proszę czy robię to wszystko ok
układałem to wszystko biorąc wiedzę z neta i z chatgpt dlatego wolę zweryfikować
34 lata, 74kg, 173cm
cel to zrzucenie brzucha bo nieładny taki :D
plan dnia od pon do pt
10:00 kawa z mlekiem
13:00 - 14:00 trening
poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek - wioślarz z 40min, staram sie utrzymać 135–142 bpm (mam opaskę na klatkę piersiową)
środa - jakiś fullbody workout z kettle z youtube
14:00 - jedna miarka kreatyny, dwie miarki odżywki białkowej, 6 łyżek skyra naturalnego z łyżeczką nasion chia
16:00 - obiad 600kcal (tutaj akurat wykupiłem sobie pudełka na miesiąc, ntfy - proactive)
przykładowy obiad:
Wartość energetyczna: 2663 kJ / 637 kcal
Tłuszcz: 23,8 g
W tym kwasy tł. nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 50,3 g
W tym cukry: 8,8 g
Błonnik: 7,4 g
Białko: 52,7 g
Sól: 1,7 g
19:00/20:00 kolacja - najczęściej kromka chleba z dwoma jajkami/tuńczykiem i warzywa
jak liczę z chatem to zamykam się gdzieś w 1500-1700 kcal
nie wiem czy to coś da ale daję analizę składu ciała sprzed roku robiona na siłce:
Analiza składu ciała
Wzrost: 173 cm
Waga: 75,0 kg
Masa mięśniowa: 35,6 kg
Masa tłuszczu: 13,1 kg
Tkanka tłuszczowa: 17,5%
Tłuszcz trzewny: poziom 5
screen z wagi xiaomi
https://i.imgur.com/OxGInKD.png
#mikrokoksy #silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
wyczytałem że tluszcz sie szybciej pali cwiczac na czczo :D
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Ty z ch...na głowy się pozamieniałes? szkoda że chat nie piszę userom ze są debilami ;)
Jak chcesz w każdy dzień ćwiczyć i nic nie jeść przed treningiem to powodzenia xD
Na początek jedz to co jadłeś zawsze, tylko staraj się wybierać te zdrowsze rzeczy i licz kalorie trzymając się ustalonej granicy.
Pozdrawiam, sama zrzuciłam ponad 20kg, a zaczęłam dwa lata temu i na razie jest bez jojo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero