✨️ Obserwuj #mirkoanonim Skąd to oburzenie, że zagraniczni mają powodzenie w Polsce? Przecież nasz kraj to fenomen na świecie bo jesteśmy nadal bardzo jednolitym etnicznie krajem więc każdy kto wygląda inaczej budzi naturalną ciekawość i zawsze to co inne jest atrakcyjne a jednocześnie jesteśmy mimo wszystko progresywnym narodem który stara się za wszelką cenę gonić zachód gospodarczo i kulturowo. Zresztą sam tak mam, że taka max przeciętna kobieta ale z innego kraju, w Polsce to daje jej więcej pkt "za urodę" i mam ochotę ją poznać bo to coś nowego. Na zachodzie "inni" ludzie nikogo nie dziwią i nie robią wrażenia, w typowo konserwatywnych krajach często takie osoby są wrogie dla nich a u nas w teorii konserwatywnym kraju to podniecamy się na maxa innymi ludźmi bo ciekawość lub bo to takie zachodnie, nowoczesne.
@mirko_anonim: no ale ty myślisz, że gdyby było więcej kobiet od facetów, a do tego najechałoby się do nas jeszcze więcej kobiet z innych krajów a samice nie mogłyby zdobyć faceta to co by się działo na kobiecych forach? Jest deficyt kobiet plus instynkt samic jest jaki jest więc nie ma co się dziwić, że faceci bez kobiet będą narzekać, że ktoś im je podbiera xd.
Skąd to oburzenie, że zagraniczni mają powodzenie w Polsce? Przecież nasz kraj to fenomen na świecie bo jesteśmy nadal bardzo jednolitym etnicznie krajem więc każdy kto wygląda inaczej budzi naturalną ciekawość i zawsze to co inne jest atrakcyjne a jednocześnie jesteśmy mimo wszystko progresywnym narodem który stara się za wszelką cenę gonić zachód gospodarczo i kulturowo. Zresztą sam tak mam, że taka max przeciętna kobieta ale z innego kraju, w Polsce to daje jej więcej pkt "za urodę" i mam ochotę ją poznać bo to coś nowego. Na zachodzie "inni" ludzie nikogo nie dziwią i nie robią wrażenia, w typowo konserwatywnych krajach często takie osoby są wrogie dla nich a u nas w teorii konserwatywnym kraju to podniecamy się na maxa innymi ludźmi bo ciekawość lub bo to takie zachodnie, nowoczesne.
#przegryw #blackpill #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #polska #demografia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Currycele to zachodnia nowoczesność? XD
@mirko_anonim: nie