Aktywne Wpisy

SilesianPill +275
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
OwyBEB +23
Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojowałem na tinderze, a że mam w miarę ładną buźkę, to przychodziło mi to dość łatwo.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.

źródło: temp_file1596799319579858404
Pobierz
Także od razu po pracy jadę do niej i do najbliższej Okręgowej stacji kontroli pojazdów.
Nigdy nie miałem takiej sytuacji bo zawsze wszystko w terminie z autem załatwiam. Także pytanie, czy jak przyjadę na stację to coś grozi? Jakiś mandat, czy zgłoszą gdzieś? Wbijają to w system, że ktoś po terminie był i potem nękają? Pytam, bo w tym gównokraju jest wszystko możliwe. To że, jak policja złapie, to wiem że od razu mandat, na szczęście stacja kontroli jest 300 metrów obok.
Kot mechanik dla zasięgu
#motoryzacja #humorobrazkowy
źródło: 89876ce00a7494f4ed8ec2bd9f75539fd402201c6461eb5b6e8062592e0005cb
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
a jak Police zatrzyma to też przyps
od kilku lat grozili nam, że ma być kilka razy większa opłata po terminie ale koniec końców nic z tego nie było
że ubezpieczyciel z wielką chęcią wykorzysta brak przeglądu technicznego, żeby tylko odmówić wypłaty pieniędzy?
czy, że spotkanie policji to kłopoty?
czy to, że w latach 2022/2023 pracowano nad podwyższeniem opłaty za przegląd po terminie o 100%, ale ostatecznie pomysł zarzucono?
@Catmmando: Tak. Sam brak BT nie jest podstawą do braku odpowiedzialności ubezpieczalni.
Nie opieraj porad na mitach sprzed 10 lat.
@Catmmando: tak xD Ubezpieczyciel wypłaci pieniądze z ubezpieczenia OC, jeśli będzie miał solidne podstawy, by twierdzić, iż to stan techniczny auta był przyczyną zdarzenia to może zażądać zwrotu wypłaconego odszkodowania.
@Catmmando: Kompletne brednie.