Aktywne Wpisy

Lewusx +41
Dawno nie wkładałem kija w mrowisko, także jazda.
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,

źródło: att.I1eeLMHaW-dES8_Li9j0X67TjrXYWyLBCqWrztStaag
Pobierz
U mnie jest na odwrót, bardzo chce mieć i uwazam to za pewien sens istnienia i życia człowieka. Bez dziecka uważam że jest taka pustka życiowa.
#dzieci #zwiazki #antynatalizm
#przegryw
a nawet jakby nie miał, to i tak los może mu coś sprezentować, przez co będzie cierpiał aż do śmierci
potrzeba więzi - dużo samotnych ludzi bierze koty i psy i sobie to realizuje w ten sposób
potrzeba bycia "mentorem" - można być dla dzieci np. siostry - pomóc im w czymś tam, w nauce itp
tak samo potrzeba zabawy - można z dziećmi znajomych pograć w to czy tamto
a potem wracać do swojej
Tym bardziej nie powinieneś mieć dziecka jak uważasz, że życie bez niego jest bezsensu... Sprowadzisz dziecko na świat w którym jedynym sensem jest... sprowadzenie kolejnej osoby na świat. xD
Za stary już na to jestem, niestety dojście do etapu "macie mieszkanie/dom oraz dobrą żonę." zajmuje w Polsce za dużo czasu, i mamy kiepskie wsparcie dla starszych rodziców (możliwość usunięcia płodu z wadami, opieka ciążowa, itp.).
@Kitku_Karola: raczej się to czuje lub zagłusza
źródło: jgzcpe7d6hs61
Pobierz