Aktywne Wpisy

volodia +14
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

vojteknowak +46
Zaczynamy 2 kwartał z #wykopowyportfelinwestycyjny
przez większość kwartału portfel był na plus dzięki naszemu narodowemu czempionowi olejorzowi
niestety po ostatnich wybrykach pomarańczowego orangutana w tym momencie portfel jest niecałe 300zł na minusie chociaż orlen legancko dalej na zielono
W każdym razie zaczynamy zgodnie z harmonogramem.
w komentarzach typujecie spółki tylko i wyłącznie z GPW z wyłączeniem Orlenu który już w portfelu jest, dopiero w następnym roku będzie można dokupić, max 10 spółek z największą ilością plusów przechodzą do głosowania jutro, jeśli ktoś już spółkę którą chcesz typować wpisał w komentarzu to po prostu daj plusa, przypominam spółki muszą być dostępne na xtb
także bez zbędnego przeciągania, zapraszam do typowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #gpw #nyse #nasdaq #xtb #inwestowanie #inwestujzwykopem #wykopowyportfelinwestycyjny
https://wykop.pl/wpis/80845771/witam-panstwa-bardzo-serdecznie-0-0-zakonczylismy-
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
zakończyliśmy pierwszy kwartał z #wykopowyportfelinwestycyjny
jak widać poniżej niestety portfolio jest na czerwono, całe szczęście, że nasz narodowy czempion Olejorz ciągnie portfel do góry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ogólnie stówka w plecy z 3k czyli i tak jeszcze