Wpis z mikrobloga

Wszystkie te czekolady i inne słodycze z nazwą "dubajskie" kojarzą mi sie jedynie z aferą srania do ryja polskim modelkom xD nie brzmi to zbyt zachęcająco kiedy patrzysz na taką czekoladke i... aaa nie ważne xD

#heheszki
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nk mi opowie jak skonczyła ta p0lka stręczycielka

Przy okazji okazało się też, że jest Polką i dziewczyny które stręczy też są Polkami - resztę wszyscy znają.

@InspektorDupa: CSIwykop ustalił jej dane?

PS. te produkty też mi się tylko z tym kojarzą.
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: Już pomijając skojarzenia ze sraniem do mordy to od kiedy Dubaj jest znany z robienia czekolady?
Tu chodzi jak rozumiem, że Dubaj taki egzotyczny, kojarzy się z kasą (3k all inclusive), a czekolada Dubajska to produkt premium?
  • Odpowiedz
Złoty deszcz tak samo - wydawać by się mogło, że każdy wie o jaki f----z chodzi, a tu Bajm wypuszcza utwór "Modlitwa o złoty deszcz" i wchodzi hitem do radia i telewizji xD Wtedy też nie wierzyłem, że to na serio ¯\(ツ)/¯

@cyconiusz: chyba posłucham. Wiesz utwór IRA też puszcali w radiu abyla w nim .owa o złotym deszczu. Może skryte fetysze nie przeszkadzają ludzia. Jak widać musi tak być
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: kolejny scam, który pokazuje, że polak jak widzi że coś jest DROGIE I ZŁE (przecenione), to MUSI to mieć, bo inaczej się z3sra. Ja i różowa mamy bekę z ludzi, że tyle miauczy o zarobki, a kupują jakieś gafno za 50 zł. Nawet mi ich nie żal. Wyborcy popisu.
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: to dotyczyło znacznie więcej % kobiet z innych krajów, Polek to tam nie było prawie. Btw 6.5% amerykanek w wieku 18-24 "tworzy treści na OF". Jeszcze maja czas wiec jak dluxej pozyja, to sie moze okazać ze np z tych roczników ze 20% bylo lub jest prostytutkami xd poki co pewne 6.5%. to sa jaja. A o tych czekoladach to te, taka mysl mi przyszla xd wtf kto to
blessedbyswiezonka - @RenkaRenkeMyje: to dotyczyło znacznie więcej % kobiet z innych ...

źródło: Screenshot_20250407-162021_Chrome

Pobierz
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: w ogóle samo słowo "Dubaj" już mi się kojarzy ze sraniem do ryja, to jest silniejsze ode mnie XD albo jak widzę zwrot "dorobić sobie" to mimowolnie dokańczam "sztucznego kutasa"
  • Odpowiedz