Aktywne Wpisy

Wardegas +431
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +109
źródło: 20251219_114134
Pobierz

żeby nadawała się na ogrzewanie podłogowe. Anhydryt czy cement nie ma znaczenia. Koszt tak max 60-70 za worek. Ważne żeby się dobrze tym pracowało. Robiłem kiedyś wylewkę z użyciem Atlas SAM 100 i to był dramat, bo na koniec zaczynała już wiązać w wiadrze. Pomożecie?
#remontujzwykopem
Mistrzem w wylewek również nie jestem, ale to chyba cecha wylewek sampoziomujących, że trzeba je szybko wylewać po wymieszaniu. Najlepiej we dwoch do takiej pracy podejsc - 1 osoba miesza, 2 osoba wylewa. Sam tak zrobiłem i w sumie żałuję że bawiłem się w takie wylewki zamiast zrobić tak jak robi np Mario Budowlaniec, wyszłoby taniej i równiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BeginEnd mi się dobrze robi cementowym weberem nivelo. Na atlasie też się już kiedyś przejechałem.
Zerknij sobie na ten film.
@Filip3k91: No ja potrzebuję stricte samopoziom pod panele. Różnica poziomu. Mam jest ok 2.4cm na dłuższym boku pokoju (7m). Część zeszlifuję razem z klejem po wykładzinie ale ok 5 do 15mm zostanie do wyrównania.
@
@Filip3k91: Bo frezuję ogrzewanie podłogowe pod panele i nie mogę dawać grubego podkładu, a wiem że ręcznie nawet jak się przyłoże to nie będzie na tyle równo żeby dać podkład 2mm max 3mm. Wolę wylać do poziomu, rozprowadzić po