Aktywne Wpisy

annlupin +39
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

annlupin +22
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz

#motoryzacja #autohandel
Tak samo jak opłaca się sprowadzać auta z USA.
Te pozostałe 5% to auta ciężko dostępne w PL oraz jakieś kwiatki, strzały raz na 100.
PS. w ogóle rynek aut używanych to jest rak, co ogłoszenie to literówka w VIN albo w dacie pierwszej rejestracji, żeby człowiek sobie nie mógł go sprawdzić w historiapojazdu.gov
Jestem aktualnie
@kadves: Słowem klucz dlaczego opłaca się sprowadzać auto z niemiec jest "UNFALLWAGEN" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nasz cepik jest tak skonstruowany, że jak sprowadzisz auto takie jak picrel, naprawisz je i zarejestrujesz to w 99% przypadków widnieje jako bezwypadkowe i nigdzie
źródło: unfallwagen-kleinwagen-bei-verkehrsunfall-anh%C3%A4nger-zertr%C3%BCmmert-223377505
Pobierz@kadves: Zależy co sprawdzałeś. Sam miałem 2 Leony, oba 1.4 TSI i były kupione w dobrych cenach w DE. Tam normalnie można kupić te auta taniej niż u nas.
Pracowałem wtedy w autohero i kupiłem właśnie tam. Ale no widziałem za ile są brane w DE te auta i szło je w naprawdę dobrych cenach wyrwać tam.