Aktywne Wpisy
ATAT-2 +55
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
MonazoPL +28
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

Ja na przykład zrozumiałem swoją karmę, wiem jakie są mi przeznaczone warunki życiowe, ale mimo to nadal mam problemy z akceptacją tego faktu. Jest to droga z pewnych względów bolesna.
Zdobyłem też pewien wgląd w istotę duchową roślin czy zwierząt. Jest to odczucie, że za tym co postrzegam zmysłowo istnieje coś więcej, co mocno odczuwam wewnętrznie, jako jakoby odśrodkowe rozpieranie przez konkretne uczucie. Trudno to opisać jakkolwiek.
To są jednak drobnostki, droga duchowego wzrostu jest wymagająca i przestałem nawet marzyć, jak kiedyś, że uda mi się pewnego dnia osiągnąć nieskończony spokój i życie w końcu będzie przyjemnością. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#duchowosc #medytacja #religia
@budep: Jasne. Udało mi się dojść do takiego obrazu świata, życia, rzeczywistości, że zniknęły wszelkie niepokoje, strachy i obawy. A przynajmniej przeważająca większość, szczególnie tych egzystencjalnych. Wszystkie elementy układanki połączyły się w spójną, logiczną i sensowną całość. Z wad tego stanu rzeczy to praktycznie skończyły mi się pytania do szukania odpowiedzi ;)
@budep: coraz więcej odpuszczam, a jednym z milowych skoków było odpuszczenie tego, ze chciałabym odpuścić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest oczywiście tak, że zostałem jakimś hinduskim świętym i cały dzień medytuję. Po prostu jak byłem młodym człowiekiem, dzieckiem, to bardzo mnie fascynował świat i poszukiwałem rozmaitych wyjaśnień, też martwiłem się rzeczami godnymi martwienia, pragnąłem tych których warto pożądać itp. Interesowałem się