Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +18
Nie udało mi się życie, zmarnowałam

Jinno +33
Po dwóch dniach już mogę z czystym sumieniem napisać że podoba mi się tutaj i zostaje na dłużej (。◕‿‿◕。)

źródło: cc768d79f0dd9f8f7f4a96287617398e626c07df4ab2acfe142f8de4c6b44017
Pobierz
Dla mnie osobiście jest to dość dziwne i nieintuicyjne. Ktoś ma pomysł, jaki jest powód?
Poniżej moja teoria spiskowa:
W obecnych sondażach pojawia się jakaś informacja, której ktoś bardzo nie chce, aby inni ją widzieli. Dlatego jest ona solidarnie przemilczana. Sondażownie pracują w miarę możliwość rzetelnie, ale Ci co sondaże zlecają, decydują czy je opublikować, czy też nie. A to najczęściej są konkretne media.
W tym ostatnim sondażu, Mentzen spadł z drugiego miejsca na trzecie (22% -> 19%)... co raczej świadczy o tym, że ten poprzedni sondaż był nadmuchany i ten po prostu jest bardziej realny. Jednak mediom to wystarczyło. Połączyły go z ostatnią wypowiedzią Mentzena o aborcji i pojawiło się z 10 nagłówków, że Mentzen się już skończył.
Wygląda to tak, jakby ktoś bardzo chciał urealnić tę narrację. Ponieważ jednak sondaże tego nie potwierdzają, to nie są one publikowane i tylko ten jeden się jako tako wpasował.
Nie widzę powodu, aby sondażownie zrobiły sobie teraz wolne. Im równie zależy na rozgłosie, klikalności, reklamie, jak każdej organizacji. A teraz jest dla nich najlepszy czas do działania. Wszystkich przecież interesuje czy temat aborcji, płatnych studiów wpłyną na wyborców konfederacji. Media pewnie chętnie zapłacą za takowe, a tutaj nic. Pustka.
Taka teoria może i spiskowa, ale czy niemożliwa? Jaka jest alternatywa? Słucham Państwa.
#polityka #4konserwy #konfederacja #teoriespiskowe #wybory
źródło: obraz_2025-04-07_092642551
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu