Aktywne Wpisy

niepisowski +78
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi

źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +6
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
W 2,5 roku z 68kg dobilem do 96kg
Znam ten problem I jest to p--------e.
Ludzie cały czas docinaja takim ludziom.
U mnie po kilku próbach waga ruszyła dopiero jak skończyłem studia i znalazłem pracę biurową. Ograniczasz ruch tylko do treningów siłowych i gotujesz pod siebie byle białko I kcal się zgadzaly. Kcal też musisz podbijac powoli. Jak teraz jesz czasami
albo mniej ruchu albo więcej jedzenia
źródło: OFERTA WSPOLPRAC
PobierzJak przyjąłem że masz 30 lat to twój PPM wynosi niecałe 1600 kalorii, jak ci kolega wyliczył 3000 to praktycznie zjadałeś dziennie 1000 kalorii więcej niż potrzebowałeś.
czyli po tygodniu masz 7000 kalorii nadwyżki czyli to jest dokładnie kilogram tłuszczu
7000 kalorii to jest kilogram
@mirko_anonim: tu jest pies pogrzebany, trzeba sobie stawiać realistyczne cele i do nich dobudowywać system, takie zrywy nic nie dadzą, potrzeba zmian na lata.
Jak nie masz know how to najlepszą inwestycją będzie zapłacenie komuś za poprowadzenie w tej drodze.
1. Jak się poddajesz po 2-3 tygodniach to nigdy nie zobaczysz faktycznych zmian.
2. Wystarczą dwa dni w miesiącu kiedy jesteś bardziej zajęty i zapomni ci się zjeść posiłku czy dwóch żeby zniszczyć progres, jaki zrobiłeś do tej pory.
3. Zainteresuj się nutridrinkami, dwa łyki 3x dziennie i wpada 900 kcal, nie trzeba na siłę pchać fast foodów do porzygu.
To jako pomoc doraźna - lek nie jest rozwiązaniem, tylko tymczasowym wsparciem.
W międzyczasie pełne badania w kierunku braku apetytu. Trzustka, morfologia, ITP. Odstaw kawę. Gastrologię zrób. Zaburzenia apetytu mogą też mieć naturę
Oczywiście skonsultuj to z jakimś trenerem jak się boisz. Ogarnij to że po siłce zjedz coś pożywnego plus wypij potem gainera. Mi to pomogło po pierwszym przytyłem chyba z 6
źródło: obraz
Pobierz@radoskor3: I już jesteś w błędzie