Wpis z mikrobloga

@Kuklak: San Andreas i moje ulubione radio K-DST. Jeszcze dali Axl Rose’a, jako prowadzącego. Świetnie to wyszło, całkowicie w punkt. Nawet reklamy są bekowe.
Korda - @Kuklak: San Andreas i moje ulubione radio K-DST. Jeszcze dali Axl Rose’a, ja...
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: Ale jeżeli rozchodzi się o muzykę popularną to IMO naprawdę lata 80 to peak, przy tym bawili się boomerzy, gen X, potem millenialsi tacy jak ja, zobaczymy jak z zoomerami, ale oni też trochę tę muzykę znają (na pewno lepiej niż tą z lat 70 czy 60). Sam miałem kiedyś tak, że Self Control Laury Brannigan leciało na okrągło.
  • Odpowiedz
@Kuklak: Dla mnie w GTA4 była dość niedoceniana muza. Zwłaszcza że teraz w steamowych wersjach jest dość okrojona + zrobili miszmasz tego co było w podstawce i DLC. Już nie mówiąc co zrobili z Vladivostok FM i nawet nie ma Kino - Grupa krovi
  • Odpowiedz
@Asd15 dokładnie. Poza tym, w radiu leci sporo hitów które są remake tych z lat 80. Dla mnie takie zespoły jak dire straits, the doors czy smiths to jest muzyka ponadczasowa i do śmierci będę katował ich albumy. Lata 60-80 to najlepszy okres w muzyce, 90 to już bardziej utożsamiam z rapem który też wtedy miał swój złoty okres
  • Odpowiedz