Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enforcer przecież tęczowy Rafałek sam się tak nazwał w jednym z wywiadów.. ¯_(ツ)

Skoro identyfikuje się jako DUPIARZ to z czym macie problem ze ludzie zgodnie z zasadami inkluzywnisci go tak nazywają?
¯_(ツ)

...ile
  • Odpowiedz
PiS mianował na stanowiska ludzi, którzy najmniej się do tego nadawali, w tym przypadku na ministra kultury pospolitego chama.

@galicjanin: a może Gliński to najbardziej kulturalny członek PiS?
  • Odpowiedz
@Scybulko

PiS mianował na stanowiska ludzi, którzy najmniej się do tego nadawali, w tym przypadku na ministra kultury pospolitego chama.

Bo w pisie nikt się do niczego nie nadaje. Największa banda nieudaczników jaką ten kraj widział. Konkrencję dla niej mogą tylko oszołomy z konfy stanowić.
  • Odpowiedz
@mvmxks

natomiast od ludzi którzy obejmują/obejmowali stanowiska w rządzie należy oczekiwać najwyższej kultury w wypowiadach publicznych.

Ogólnie to się zgadzam z Tobą w tej kwestii.
Mam nadzieję że twoje oburzenie obejmuje także hasła w stylu ****.. i nie stosujesz podwójnych
  • Odpowiedz
jakby jakiś polityk KO napisał o Kaczyńskim per karakan

@Scybulko: ja tam za czaskoskim nie jestem i polityką się mało interesuję ale obiektywnie to nawet podziwiam, że mało który polityk PO zniża się do poziomu pisowców.
  • Odpowiedz
Dobra. Nie czaję tego pitolenia. Czy przypadkiem Gliński nie jest z pissu? No przeciez, że jest. Więc dlaczego ciśnie Nowogrockiemu? Bo dla mnie dupiarz to kolekcjoner div a jak wiadomo Nowogrocki w apartamencie muzeum 2wś dynamicznie uprawiał politykę z puciami. O chooj tu chodzi z tym dupiarzem?
  • Odpowiedz