Aktywne Wpisy

enzomatrix +132
W sobotę ostatni raz widziałem się i rozmawiałem z moją mamą, miałem podjechać wczoraj z małym upominkiem, ale rano zadzwonił tata, że mama zmarła w nocy, we śnie, po prostu już się nie obudziła. A jak Wam minął Dzień Matki?
#chcesiewyzalic
#chcesiewyzalic

mi96 +66
Mirki co tu robic? Oddalem nowe auto na detailing. Nie mialem zadnego telefonu z ich strony wiec pojechalem do nich i jak powiedzialem ze w sprawie tego i tego auta to oni ze nigdy takiego nie przyjmowali „ale podobne stoi 100m dalej na ulicy”. Zdziwiony poszedlem i widze ze stoi z calym przodem rozbitym! Goscie sie nie przyznaja, widocznie ktorys z nich pojechal sie przejechac i go rozbil. Czy mam jakiekolwiek mozliwosci sadzenia sie z nimi? Wiecie jak to jest pdzy takich uslugach, nie wypisuje sie zadnych umów ani potwierdzen :/ Wiec nawet nie mam jak udowodnic ze tam pojechalem. #samochody #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Może masz jakieś smsy? Rozmowy?
0. Idziesz do prawnika i on wysyła przedsądowe pisma.
1. Zgłaszasz sprawę na policję, oczywiście mogą umorzyć, ale to nie jest mały koszt, więc powinni wykazać się jakimikolwiek działaniami, a później masz prawo do zażalenia na decyzję prokuratora o umorzeniu.
2. Pytasz właściciela, czy lubi gdy jego mienie jest niszczone, np. dom, samochód i że przykro by było, gdyby spotkało
@mirko_anonim: No ogolnie to p--------e, to loteria na kogo sie trafi
@Pasterz30: BMW Stando w Psarach. Dostajesz komputerowy wydruk ze zlecenia. Robią zdjęcia samochodu przy przyjęciu. Jak masz odprysk na szybie, to cię informują, że może jebnąć na słońcu ("Sam mam kilka takich i nic się nie dzieje od lat, no ale.").
Tutaj się dzwoni na policję i bada sprawę w sądzie.