Aktywne Wpisy
Techguy91 +150
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś

hu-nows +87
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan

źródło: 1000022768
Pobierz
Paryż przyciąga podróżników z całego świata. Słynna Wieża Eiffla, majestatyczne Pola Elizejskie, intrygująca szklana piramida Luwru i dostojna Katedra Notre Dame, która aż prosi się o poszukiwanie jej legendarnego dzwonnika – te i wiele innych miejsc sprawiają, że Paryż każdego roku gości niezliczone rzesze turystów.
Miałam przyjemność odwiedzić Paryż dwukrotnie i muszę przyznać, że dopiero za drugim razem w pełni doceniłam jego niepowtarzalny klimat. Jestem przekonana, że każdy powinien choć raz w życiu doświadczyć magii tego miejsca. Dlatego dzielę się z Tobą praktycznymi wskazówkami, które pomogą Ci krok po kroku zorganizować wymarzoną wycieczkę do Paryża.
#podroze #podrozujzwykopem #zwiedzajzwykopem #francjadasielubic #francja #europa #citybreak #turystyka #wycieczka #ciekawemiejsca #przewodnik #paryz
źródło: Paryż
PobierzLot otwiera