Wpis z mikrobloga

Ten typ stał się już tak nudny i przewidywalny, że potrzebuje już kolejnych 2 ziomków do oceny jadła??? Z ich ocen wynika zupełnie nic. Te chłopaki nie potrafią ukisić kapusty - i żaden z nich nie wie czym różni się kapusta kwaszona od kapusty kiszonej. Utarty schemat porównywanie do kiedyś odwiedzonej knajpy w której nie byli od lat. A znaczek młela w dzisiejszych czasach oznacza tylko tyle że, ktoś z kamerą kiedyś zjadł tu dobrze. Reasumując tylko w Wawie można zjeść dobrego kebsa, i to w lokalach na #2137 inne nie mają żadnego podjazdu.
#ksiazulo #polskiyoutube
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szarin: obejrzałem ze dwa jego filmy i z nudów pewnie można, natomiast wkuriwa mnie jak te j----e tiktokery zaczynają naganiać na jakieś knajpy, robią się kolejki, a żarcie c---a tam warte zachodu.

Natomiast widziałem na fb ziomka co jest grubo po 30, a chwalił się bluzą młala xDDDD
  • Odpowiedz
@szarin: muszę przyznać troche racji, faktycznie jakbym z nowych filmów skasował mualana było by serio sporo nudniej i powtarzalniej
nie wiem co może pomóc, bardziej dopracowne filmy, trochę mniej lania wody i przedłużania? nie wiem, napewno książulo nie może przesadzić z ilością filmów w miesiącu bo się ludziom przeje, czasem lepiej jest nienagrać niż nagrać - przykład film z robotem gotującym w knajpie gdzieś tam na trasie - od to
  • Odpowiedz
@szarin: Mam identyczne przemyślenia. Z ciekawości sprawdziłem kim jest ten cały autorytet gastronomiczny o milionowych zasięgach, który jak pochwali daną knajpę to zwalą się w niej dzikie tłumy i ku mojemu zdziwieniu to jakiś kompletny normik, który nie ma zielonego pojęcia o czymkolwiek i "ocenia" na zasadzie "fajne, dużo mięsa, ten sos też fajny" XD

@hpiotrekh: Mój 33-letni kumpel, mąż, ojciec i radca z własną kancą obraził na
  • Odpowiedz
@PepikPL: a w sumie ten ode mnie co se kupił bluzę młala rolki z buddą też wrzucał. I na konfę głosuje xD wszystko łączy się w jedną całość hehe.

A co do książula, to kojarzę go jeszcze z czasów kolorovy vlog. Tam też go nie oglądałem, bo gibał się jak p--------y rezus. Tu robi to samo. Czasami wrzucę w pracy do słuchania jako tło, bo wiem że nic nie stracę
  • Odpowiedz
  • 0
@hpiotrekh: Do słuchania w robocie to wolę coś wartościowego (Katastrofy morskie, Klawitera, Klepsydrę, itp.) Wracając do książula chodźcie zbierzemy się w paczkę i będziemy oceniać zielsko i bimber w różnych częściach Polski. W obu przypadkach mam pewne doświadczenie więc mogę robić za eksperta, Wy będziecie na "smaka testować". Reklamodawców za wielu nie będzie bo naszymi sponsorami będzie uBlock wraz ze SponsorBlock.
  • Odpowiedz
a w sumie ten ode mnie co se kupił bluzę młala rolki z buddą też wrzucał. I na konfę głosuje xD wszystko łączy się w jedną całość hehe.

@hpiotrekh: Nie wiem, mi Budda jakoś nie kojarzy się z Konfederacją, ale może się nie znam. Ja tam topkę YouTube'a omijam szerokim łukiem, bo to jakieś normickie g...a ja wolę jak w tym co oglądam jest jakakolwiek treść XD Niemniej rozumiem, jak
  • Odpowiedz