@oficjalne_konto: mam Adlbock dla Youtube, ublock, Sponsorblock
na telewizorze smarttube, na telefonie nie chcialo mi sie jeszcze tego instalowac, ale polecam, to oddzielna aplikacja, troche gorsza niz YT, ale z wbudowanym blokowaniem reklam, sponsorow i kilka innymi dodatkowymi ficzerami z innych rozszerzen (np looping)
@oficjalne_konto: na telefonie możesz pobrac mozille, ustawić yt jako strone startową, dodac tam ublocka i w sumie również bez reklam, nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem reklame w internecie
pc - uBlock tv - SmartTube telefon - darowałbym sobie. na androidzie jest łatwiej to ogarnąć ale i tu i na ios co chwilę będzie przestawało działać i będziesz się musiał z tym pieprzyć.
Na androidzie NewPipe
Na iOS plac se za premium bogolu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja używam revanced do yt premium na telefonie
na telewizorze smarttube, na telefonie nie chcialo mi sie jeszcze tego instalowac, ale polecam, to oddzielna aplikacja, troche gorsza niz YT, ale z wbudowanym blokowaniem reklam, sponsorow i kilka innymi dodatkowymi ficzerami z innych rozszerzen (np looping)
tv - SmartTube
telefon - darowałbym sobie. na androidzie jest łatwiej to ogarnąć ale i tu i na ios co chwilę będzie przestawało działać i będziesz się musiał z tym pieprzyć.