Wpis z mikrobloga

Niedługo trójka z przodu, a moje życie wygląda tak, jakbym był trzy razy młodszy. Zero postępu, wieczne przesiadywanie w czterech ścianach, jakby życie się nie rozpoczęło. Brak jakichkolwiek interakcji towarzysko-romantycznych, brak celu, brak wizji własnej przyszłości. Ciężko mi w to uwierzyć. Czuję się jak podczłowiek. To jest niepojęte.

#przegryw #samotnosc #depresja
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Niedługo trójka z przodu, a moje życie wygląda tak, jakbym był trzy razy młodszy. Zero postępu, wieczne przesiadywanie w czterech ścianach

@ToJestNiepojete: Dlaczego nie wychodzisz gdzieś, nie jeździsz choćby na najprostsze wycieczki do innej gminy czy coś w tym stylu albo na rower. rolki itd?
  • Odpowiedz
@kamil150794 Wbrew pozorom ludzie mają w------e na to czy idziesz z kimś czy sam. Niestety wiele przegrywów tutaj wizualizuje sobie tego że ludzie się nimi stałe interesują, tymczasem zwykli ludzie spojrzą się na ciebie 5 minut i sorry zapomną.
  • Odpowiedz
@kamil150794 Nie jest tak, ludzie szybko zapominają ale tutaj na tagu jest takie przekonanie że na okrągło ktoś coś obserwuje, ktoś komentuje a to zazwyczaj wszystko efekt przegrywów którzy mając dużo czasu w życiu skupiają się na tym "co inni mogą albo co inni robią".
  • Odpowiedz