Aktywne Wpisy

GrzeesiekLBL +248

źródło: temp_file121439646820031075
Pobierz
bruhmomentow +16
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną

źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
Zwycięzca chyba nie będzie niespodzianką - wygrywa bogini wykopowych spermiarzy, czyli Alizée - Moi... Lolita. W finale pokonała Desireless - Voyage Voyage przewagą prawie 100 głosów. Trzecie miejsce zajmują słynne żule w taxi (cc: @bartton), czyli Vanessa Paradis - Joe Le Taxi.
Dziękuję wszystkim za tą edycję i przepraszam, że dopuściłem przez nieuwagę jedną piosenkę po hiszpańsku (na szczęście odpadła w pierwszej rundzie xd).
Jutro wybieramy nową kategorię. Będą to przeboje z musicali, poezja śpiewana lub polska muzyka lat 50. i 60. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #muzykafrancuska
źródło: a7f6fa833eb7c7ea73ecf2c09a70e68f712694a702b5e22add81ddd73734273d
PobierzTreść została ukryta...
@yourgrandma: a co z sezamkami?
@yourgrandma: o matko, oby nie. To jest zbyt szeroki zakres. Sam Kaczmarski ma ze 400 utworów, a gdzie jeszcze Okudżawa, Andrus, German, Cohen, Dylan, SDM, Niemen, Demarczyk, Osiecka, Turnau... do tego jeszcze Piwnica pod Baranami, przeglądy piosenki aktorskiej, piosenki kabaretowe... z rok będziemy wybierać xD Kaczmarski, Bob Dylan, czy Osiecka to nawet własne edycje mogliby mieć xD
następne edycje?
One hit songs? guilty pleasue songs? muzyka z intra do gier?
@yourgrandma: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: maklowicz-z-nozem-hamuj-sie-kurna-aleksander-jablonowski
Pobierz@yourgrandma: w sumie ile ona ma lat. ze 40-45 pewnie?
[EDIT] no, 40 w zeszłym roku ('84 rocznik)
źródło: 336d140984_co_ty_mi_tu_kurwa
Pobierz