Czerwone światło jest często stosowane w terapii przeciwstarzeniowej, ponieważ pobudza produkcję kolagenu i elastyny, redukując zmarszczki i poprawiając elastyczność skóry. Jak już dobrze wiemy, kolagen i elastyna to właśnie te białka, które odpowiedzialne są za zachowanie jędrności skóry.
@card_man: Używam od kilku lat codziennie, a przez ostatni miesiąc w 10 krotnie większej dawce. Podobno zielone też jest dobre, może kiedyś będzie okazja sprawdzić
@dartyr: Znalazłem na aliexpress dokładnie ten sam sprzęt co jest sprzedawany w eu i usa za miliony monet, tylko że bez logo. Znajdź sklep shehzen idea light na alibabie lub aliexpress, ten z dobrymi recenzjami
#gielda
źródło: Gn3qXjSXkAA3YjJ
PobierzUżywam od kilku lat codziennie, a przez ostatni miesiąc w 10 krotnie większej dawce. Podobno zielone też jest dobre, może kiedyś będzie okazja sprawdzić
@3k1m: masz lampe z czerwonym światłem?
Tak
Znalazłem na aliexpress dokładnie ten sam sprzęt co jest sprzedawany w eu i usa za miliony monet, tylko że bez logo. Znajdź sklep shehzen idea light na alibabie lub aliexpress, ten z dobrymi recenzjami