Aktywne Wpisy

SilesianPill +301
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: 1000001737
Pobierzźródło: brodaty-mezczyzna-z-garnkiem-na-glowie-pokazujacy-kciuk-w-gore-naczynia-kuchenne-naczynia-do-przygotowywania-posilkow_378307-12106
Pobierz@na_piechote: Chyba nikt tutaj nie jest do tego stopnia idiotą. Możesz jeździć w czapce, poziom bezpieczeństwa ten sam.
@Zielony34: na trasy i do adwenczerowania mam szubidubi ale chciałem taki bajerancki hełmofon do jazdy na drugim motorku, który służy tylko do polerowania i przesmarowania po mieście 20km max, co za tym idzie z prędkością 50kmh, do jakiej tragedii może dojść w takich warunkach?
@na_piechote: Każdej. Spróbuj się w-----ć na rowerze przy 30km\h. Ludzie jeżdżący po mieście przy 50km\h są nieśmiertelni? Właściwie nie powinno mnie dziwić, że ktoś takie głupoty jak ty wypisuje, skoro szuka kasku po Aliexpress... Co wy ludzie macie w głowach? Wyobraźni zero, później płacz...
@Zielony34: ale skąd przekonanie, że mam zamiar się wyjebywać? Jak często się wyjebujesz na moto w mieście? Siedzisz na motorze, odpalasz, ruszasz i rozpędzasz się do prędkości, która jest bezpieczna i umożliwia uniknięcie kolizji. Ludzie jeszcze korzystają z kursów doszkalających aby doszkolić te nadludzkie umiejętności. Przy 50kmh średnio ogarnięty trzeźwy kierujący jest w stanie prowadzić pojazd a drugą ręką wyrabiać ciasto na pizze. Nie hojrakuję, mam respekt
Może spróbuj w takim razie zająć się wyrabianiem ciasta na pizze.
Nikt nie ma, problem nie leży w Twoich umiejętnościach a w umiejętnościach innych uczestników ruchu. Cmentarze są pełne osób które miały pierwszeństwo. O ile możesz jeździć uber bezpiecznie, mieć oczy dookoła głowy, przewidywać każdy ruch - czuć pełną kontrole nad sobą i swoim sprzętem, tak nie masz żadnej kontroli nad innymi uczestnikami ruchu i to właśnie dlatego stosuje się sprzęt ochronny,
@wujek_zla_rada: kask ff a może lepiej autkiem? A może lepiej w domu? A może w bunkrze?