Aktywne Wpisy
managerstrategii +277
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
tomasztomasz1234 +68
Zarobki rezydenta - realia a narracja lekarzy. Będzie krótko, a treściwie. Typowo osiągalny setup lekarza rezydenta (po stażu, jeszcze nie specjalista) wygląda tak:
- rezydentura, płatna ok. 10k przez MZ
- dopłata do rezydentury pic rel, spokojnie 8-10k (temat praktycznie nie istnieje w mediach)
- dodatkowo POZ / NPL / SOR / dyżur na innym oddziale - 180-200 zł/h bez problemu. Liczba godzin elastyczna wg pracowitości i chęci na pieniądz. Liczmy skromnie 50h x
- rezydentura, płatna ok. 10k przez MZ
- dopłata do rezydentury pic rel, spokojnie 8-10k (temat praktycznie nie istnieje w mediach)
- dodatkowo POZ / NPL / SOR / dyżur na innym oddziale - 180-200 zł/h bez problemu. Liczba godzin elastyczna wg pracowitości i chęci na pieniądz. Liczmy skromnie 50h x
źródło: 544744139_122211672572057865_2781338141715950112_n
Pobierz

Na pewno się wyróżniał, na pewno był inny od tych wszystkich z okolicznych masówek pod Bagetelą itd. Wizualnie był po prostu ładny, w smaku też bardzo oryginalny, naprawdę bardzo dobrze doprawiony.
Cena 39 PLN każdy (niezależnie od wersji). Raz na jakiś czas akceptowalnie, wiadomo że to nie jest codzienna dieta.
Wrażenia ogółem pozytywne, choć na pewno musi popracować nad załogą i systemem pracy (jedna polka i trzech śniadocerych obywateli państw raczej z bliskiego wschodu). Mylili numerki 68 i 86, jedno zamówienie się bardzo opóźniło bo skończyły się talarki i potem całe zamówienie pominięto (w ramach rekompensaty dali 7 sztuk Pepsi). Ktoś tam też się wkurzył w kolejce i odszedł bo talarki miały być po 5 minutach, a po 15 minutach dalej nie były gotowe. Raczej to takie choroby wieku dziecięcego do opanowania. Ogółem - pozytywne wrażenia.
@marcel_pijak:
źródło: dd0
Pobierzhttps://f.kafeteria.pl/temat-6644355-dieta-kebabowa/