Aktywne Wpisy

Człowiek sobie siedzi w lesie w bezruchu, czeka na jelenie i inne parzystokopytne. Nie sądziłam, że w wieku 30 lat najlepszą rozrywką będzie dla mnie siedzenie w krzakach w kamuflażu i udawanie, że nie istnieje. Jedyne czego się boję to tych małych s------i kleszczy, bo jest ich niestety dużo i żadne preparaty nie pomagają. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#fotografia
#fotografia

źródło: IMG_6152
Pobierz
Vermeerrr +2
Czego e życiu najbardziej się obawiacie ? Ja się obawiaj że ktoś pozbawi mnie życia albo sama to zrobię
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja
#pytanie #pytaniedoeksperta #kryminalne #depresja
Mam zdiagnozowane zaburzenia narcystyczne i tak sobie pomyślałam, dlaczego niby ma być z tego powodu wstyd, że taki jestem skoro nie ma żadnego boga, żyjemy na kręcącym się kamieniu po środku jakiegoś kosmosu. Czemu mam nie korzystać z tego, że jestem ładna, niegłupia i umiem walczyć o swoje. #rozowepaski #psychologia #narcyzm #terapia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Szczerze to by mi się szybko znudziło wykorzystywanie innych bo by to tylko pogłębiało u mnie depresję , mnie przy życiu często trzyma tylko myśl że jestem potrzebna innym
A ladnosc i bycie nie glupim nie wyklucza tego że można być też dobrym człowiekiem i brać poprawkę
Jednak takie zaburzenia utrudniają tworzenie normalnych, zdrowych związków z ludźmi i w związku z tym nie wpływają też dobrze na osobę z zaburzeniami.
Może do czasu będzie jakoś tam ok, ale z wiekiem coraz trudniej. ¯_(ツ)_/¯
@mirko_anonim: bo inni ci tego zazdroszczą
Akurat to nieprawda , często widzę jak laski które reprezentują sobą bardzo mało uważają że każdy im zazdrości , to jest akurat sprawa ego , z drugiej strony znam laski które by mogły być dosłownie modelkami a płaczą jakie są brzydkie
Najczęściej zdanie "każdy mi zazdrosci wyglądu
Narcyzm to nie to samo, co zdrowy egoizm, czyli umiejętność stawiania granic, pewność siebie. To zaburzenie, które powoduje, że człowiek nigdy nie stworzy żadnej normalnej relacji. Da się jakkolwiek pomóc tylko narcyzowi, który rozumie swój problem i pracuje nad nim (czyli na ten