Wpis z mikrobloga

@Wegrzynski: Jedyne na co zwróciłbym uwagę, to ew wpływ kolegów z klasy i głupie gadki. Jesli gra to tylko pod nadzorem i koniecznie bez słuchawek, żeby było słychać co tam do siebie za głupoty pieprzą.
  • Odpowiedz
@Wegrzynski: pozwol grać, moje dziecko tez cxasami gra, umawiaja sie dzwonia do siebie i ee chwile graja, oczywiscie za kupowaniem tych nzdurnych robloxow czy haj to sie nazywa nie pozwalamy
  • Odpowiedz
@Wegrzynski: Córka mojego kolegi w to gra i w sumie normalna gierka podobna do Second Life, ale w jednym "module" trochę mi uśmiech zszedł z twarzy, kiedy ta córka kolegi przymierzała na postaci ubrania i mogła robić nią różne pozy, w tym wypinała dupę. xD IMO, gierka do grania pod opieką rodzica.
  • Odpowiedz
@Wegrzynski 9 lat to juz dobry wiek żeby rozjeżdżać ludzi w gta. Sam pamietam jak starzy nie pozwalali mi grac w zabijanie to instalowalem gre a pozniej odinstalowywalem jak starzy wracali xd
  • Odpowiedz
@SmugglerFan a widzisz, ja myslalem ze op boi sie zeby dziecko nie wyroslo przez gry na psychopate z adhd. Za moim czasow nie bylo mozliwosci ze dziecko da sie okrasc (chociaz konta kradli od zawsze) bo w podstawowce to mialem najwyzej 20 zl od babci a przelewy robilo sie w banku albo na poczcie :p
  • Odpowiedz