Aktywne Wpisy

annlupin +1
jakie muzyczki do wina w nocy najlepiej ʕ•ᴥ•ʔ
Nie mam ochoty na s--s z moją dziewczyną.
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc
Mieszkamy razem, znamy się od 3 lat. Bym taki moment że ciągle mialem na nią ochotę ale w pewnym momencie to minęło. Obecnie unikam seksu. Czuje się jakbym leżał w łóżku z facetem. Czy da się to odwrócić?
Ona mi się kompletnie nie podoba:<
#zwiazki #s--s #milosc
Pamiętam, że w latach szkolnych dla dziewczyn byłem mega nieatrakcyjny, ze względu na fobię społeczną i niską pozycje w hierarchii.
Z biegiem lat fobii się w dużej części pozbyłem, ale wciąż jestem nieatrakcyjny.
Prawda jest taka, że atrakcyjnym dla części kobiet zaczne być wtedy, gdy się w życiu czegoś dorobie (własnego mieszkania).
Ale wtedy to ja nie będę zainteresowany, bo czemu mam być zainteresowany, skoro wtedy, kiedy byłem nikim, nie miałem niczego to żadna mnie nie chciała?
@michau246: Tak, ale wtedy dla jakiejś części kobiet byłbyś już atrakcyjny
Ale wtedy to ja nie będę zainteresowany, bo czemu mam być zainteresowany, skoro wtedy, kiedy byłem nikim, nie miałem
Ty poleciał na brzydką laskę bo ma mieszkanie?
@Xvenowski: nie zaczniesz być wtedy atrakcyjny, większość kobiet ma swoje własne mieszkania od rodziców albo dostały w wyniku podziału majątku po rozwodzie.
xD w latach szkolnych dla dziewczyn atrakcyjny byłeś jak byłeś wysokim ładnym chłopcem, wtedy byłeś też na skutek tego wysoko w hierarchii społecznej i nie miałeś możliwości nabycia fobii społecznej, bo prawie każdy chciał być twoim przyjacielem, integrować się z tobą i pomagać. W wieku dorosłym wiele się nie zmienia oprócz tego, że masz być wysokim przystojnym facetem, żeby mieć duże zainteresowanie kobiet. Zainteresowanie skierowane do tego co się dorobiłeś,
Szare Justyny co przyjeżdzają do stolicy na studia pedagogiczne, często wieku 30 lat pracują za 4k netto i nadal mieszkają z koleżankami na pokoju. <Chyba że znajdą bolca>
To samo zwykłe szare ukrainki co wynajmują kwatery.
Ja myślę, że dzisiaj własne mieszkanie w Warszawie jest coraz większym atutem, bo szarej osobie na minimalnej nie stać na zakup,
@analboss: ale my tu nie mówimy o udawaniu tylko związku jaki mógłby zaistnieć dzięki posiadaniu mieszkania.
Poudawać może sobie niejedna, ale przejście od znajomości do związku i zamieszkania ze sobą często trochę trwa. Jak ktoś jest młot i od razu bierze laskę do siebie bo jest zapatrzony na dupę to później ponosi konsekwencje swojej głupoty.
Jak będzie chciała sobie poudawać to zanim z nim zamieszka to
Dokładnie, trzeba być debilem żeby tak robić, ale debile na tym świecie też istnieją.
Jak się ma niskie IQ, jest się schizoidem, na żadnego kierowcę zdrowia się nie ma to co pozostaje? NEETowanie?
Niektórzy ludzie do innej roboty się nie nadają a też chcą
@analboss: jak się nie nadają do innej roboty to niech żyją w zgodzie z innymi ludźmi zamiast kogoś dręczyć. Jak mają z tym problem to niech wypierdzielają.
Ty nie musisz z takim ludźmi pracować, możesz szukać pracy w której możesz się czegoś nauczyć.