Wpis z mikrobloga

#gielda

Teraz gra na giełdzie to jak front w Ukrainie z kacapami. Nie wiadomo kiedy strzela kolejna b---ę rakietę drona. Możliwości teraz jest dużo...

Życzę wszystkim dobrego tygodnia. Ja bez akcji. Taki płot twist. Myślałem że to będzie rosnąć ale zmieniłem zdanie.

Cieszę się że bez akcji. Tym wszystkim co wierzą w Orlen życzę powodzenia. Wolę mały zysk niż kopanie się o 9 rano w pracy w życiu czy trzymać czy sprzedać do ilu zjedzie albo odbije. To nie dla mnie już to przerabiałem.

Zawsze można wskoczyć. Nie jest to 10 letnie auto które ciężko sprzedać. Tutaj akcje kupisz sprzedasz i na odwrót. To jest plus. Obserwuję jedno auto i nikt nie chce kupić.

Jeśli USDpln zacznie rosnąć to planuje zainwestować. Zobaczymy.

Powodzenia. Kasa to kasa. Nerwy to nerwy. Lepiej spać spokojnie i cieszyć się małym zyskiem.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@clrshck: a jak spadnie niżej ? Zakładasz że małpa się wycofa ? Ja nie a syndrom oblężonej twierdzy czy kulki śnieżnej mogą zadziałać. Można się śmiać ale wolę małe ryzyko niż stratę. Nie po to ryzykowałem żeby stać i patrzeć jak jakiś wariat mi niszczy portfel.
Każdy ma swój plan działania swoja strategię
  • Odpowiedz