Wpis z mikrobloga

Feio musi zostać.
Mam wrażenie że ci wszyscy komentujący którzy wciskają na ławkę Legii jakiś Urbanów, Magierów, Myśliwców czy innych meserszmitów z koziej d--y po prostu życzą sobie dalszej rozpierduchy w tym klubie.
NIE MA trenera dostępnego dla Legii który z tą kadrą grałby lepiej.

PS
z Chelsea oczywiście odpadniemy ale Legia będzie pierwszym klubem w tej edycji LKE który urwie im przynajmniej remis
#mecz #legia
thorgoth - Feio musi zostać. 
Mam wrażenie że ci wszyscy komentujący którzy wciskają ...

źródło: pobrane

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

z Chelsea oczywiście odpadniemy ale Legia będzie pierwszym klubem w tej edycji LKE który urwie im przynajmniej remis

@thorgoth: xDDD Chłopie jak my wina robimy do zera z czelsiokami
  • Odpowiedz
@thorgoth: granie co 3 dni to inna dyscyplina i o ile Adi robi świetną robotę to Jaga ma 10pkt więcej niż powinna mieć

z innymi drużynami nie mamy się jak porównywać, przypomnijcie mi jak skończył Lech grając co 3 dni

Mendes przecież nie bez powodu podpisał Feio, zwolnienie skończy się jak z Kostą. Ja sam doznałem refleksji nt kadencji Kosty patrząc na to co się dzieje tu z trenerami
  • Odpowiedz
@feestaszek: biorąc średnią punktową tamtego Lecha 1.79 dawałoby to Legii oczekiwane 48pkt po 27 meczach, mamy 44 przy kadrze w której wszystko gra słabiej niż w tamtym Lechu więc imo ok, porównywalnie

(ja miałem na myśli potężny rzeszowski klub w tym sezonie a nie tamtego Lecha)
  • Odpowiedz
@tyrytyty: XD poczekajmy z tą Jagą, zaraz mecz z Legią, w ostatniej kolejce z Pogonią, jeszcze ich wyprzedzi Pogoń i ciekawe czy wtedy Jaga zwolni trenera czy nie
  • Odpowiedz
@thorgoth: Też jestem takiego zdania, nikogo lepszego nie znajdziemy, a lepiej żeby legijny zarząd nie starał się wynaleźć kogoś nowego, bo skończymy z drugim Jozakiem czy Klafuriciem. Feio ma niesamowicie ważną i unikalną dla trenerów Ekstraklasy cechę czyli jak coś nie działa to stara się wprowadzić zmiany, czy ustawienie taktyczne, czy personalnie np. Kovacevic na bramce. Dodatkowo ma silny charakter i potrafi się postawić nawet loczkowi, piłkarze go (chyba) lubią,
  • Odpowiedz
  • 0
Jego najbardziej wyróżniającą się wadą to, że nie lubi go reszta piłkarskiej Polski i sędziowie,

@IIIlIII: to nie jest wada.
Jego wadą (obiektywną) jest to, że grzeje mu się czajnik za łatwo. Widać że pracuje nad tym (ostatnio Jędze od sędziego odsuwał) natomiast miał takie momenty które nie były potrzebne, jak fakulce do kibiców Broendby.

Natomiast z pewnością to jest typ który chce się uczyć, który rozumie współczesną piłkę nożną
  • Odpowiedz
@thorgoth: Wada w takim sensie, że każdy z środowiska próbuje go zdyskredytować (co było widać w mediach przy starciu z Jay-Z), a sędziowie dają mu kartki za rzucenie piłki do zawodnika rywali. Ja uważam, że jak nauczy się z tym radzić to będzie taki Mourinho wersja Ekstraklasa co pozwoli mu przygotowywać nowych piłkarzy na klasyczną presję bycia w Legii.
  • Odpowiedz