Aktywne Wpisy
ziel_9 +11
Czy też macie tak, że trochę ciężko Wam znaleźć do rozmowy/ relacji (nie mówię tylko o związku, ale też jakiś znajomościach czysto koleżeńskich) ludzi, którzy mieliby jakąkolwiek osobowość? Bo odnoszę wrażenie, że zarówno kobiety i jak faceci są teraz "lubię to co wszyscy". Każdy na tinderze pisze, że lubi góry i rower, ale w górach ostatni raz to był na wycieczce szkolnej w gimnazjum. "Lubię oglądać filmy", a jak zapytasz jakie to
-Propublicobono +125
Mam problem z przyzwyczajeniem, które być może jest nawet swoistym uzależnieniem, Jest to jedzenie w gastro, no wszystkie posiłki w ciągu dnia. W sklepach tylko sobie kupuję duperele do przegryzienia. Wydaje tym sposobem ponad 5tys zł miesięcznie na takie przyjemności co mnie strasznie wkurza. Nie umiem sobie odmówić. Jak jestem głodny to mi się myślenie wywraca o 180 stopni. Boli mnie szczególnie ta wydana kasa. Jeżeli chodzi o zdrowie to nie mam problemu bo nie jem jakiś kebabów i pizzy tylko normalne jakościowe jedzenie. Nie mam problemów z wagą. No ale sałatka to często 40zł z dostawą... Nawet głupia kawa czy herbata musi być z lokalu.
Jak z tym walczyć?
#jedzenie #pytanie #uzaleznienie #finanse
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
A na proste śniadania możesz na początek nauczyć się robić jajecznicę, twarożek, sałatkę z tuńczyka, popatrz sobie na przykładowe kanapki typu "nasrane tyle dodatków co grubość kromki/bułki". Zacznij piec pieczywo drożdżowe, tutaj jak jesteś leniwy to sobie kup maszynkę do pieczenia chleba, będziesz miał pachnące i
@Konewkarz: wszystko spoko, ale nie powielaj mitów.
@mirko_anonim: to jeśli nie chce ci się samemu gotować to chociaż na jakąś dietę pudełkową przejdź bo przewalanie 5k miesięcznie na żarcie faktycznie jest trochę głupie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
@myemye94: No uzależnienie, ale nie jest to jakieś kompulsywne objadanie się, bo wagę mam normalne. Zamawiam tyle ile potrzebuje.
Brak dyscypliny jak najbardziej bo nie potrafię
Jak byłem u dietetyka i pytałem o innego specjalistę od spraw "głowy" to nic mi nie polecił, jedyni się uśmiechnął...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny