Aktywne Wpisy

milktea +16
Boli was trochę to że już nigdy nie będziecie mieć 20lat? Ja odczuwam jakiś żal mając 30
walicwasss +43

źródło: temp_file3276111328134449673
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file3276111328134449673
PobierzWykop.pl
U mnie we wsi 9/10 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 1,7 milona xDDDD
i Wy z uśmiechem na ustach bierzecie to po same kule xD hahaha to ta uśmiechnięta Polska?
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100 zł kapitału a reszta 3000k to odsetki. Czy splaci to kiedyś? Nie sądze. Może koło 70 zanim umrze to zdąży.
Ja osobiście wolę odkładać co roku i jak mnie będzie stać to sie rozgladnę.
10 minut dojazdu do pracy to za dużo dla Jaśnie Pana. On musi mieszkać w mieście wojewódzkim najlepiej WAWA, Krk i to najlepiej z widokiem na Smoka Wawelskiego. Kisne. Mega roszczeniowe pokolenie
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #finanse #ekonomia #mieszkanie
@blackghost: No a co mam krowy hodować na jakiejś wsi? Ludzie osiedlają się tam gdzie mają prace.
Za darmo bym nie chciał domu na jakiejś wsi
@blackghost: dlaczego takie glupie zalozenia zakladasz? Moja sytuacja, kredyt w waw, nadplacany, troche szybciej mi idzie niz na screenie i mniej odsetek bo 2 lata wakacji kredytowych, ale mniej wiecej:
źródło: 1000023196
Pobierza ludzie chcą mieszkać przynajmniej w wojewódzkim żeby nie tracić 3h swojego czasu na dojazdy
Tak, to jest twoje przeznaczenie
Małomiasteczkowy gnojku nie pyskuj
No krowy masz wypasać a nie udawać wielkiego mieszczucha.
A poza tym trochę trolluje