Aktywne Wpisy

enzomatrix +3
Chcę kupić auto sprowadzone z zagranicy, sprzedawca namawia mnie na spisanie umowy na tzw. niemca, czy takie namawianie nie podchodzi pod jakiś paragraf?
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo

Arbuzlele +55
Komentarz usunięty przez moderatora
@ogrodniczekBezDoniczek: To wracaj na rower. Czy ja mam z tym problem, że ktoś lubi jeździć na rowerze, a inny na rolkach, czy deskorolce? Takie teksty świadczą tylko o tobie.
Nie lubię korków, lubię adrenalinę, żaden samochód w moim zasięgu finansowym nie da mi takiego przyspieszenia. Lubie na tor pojechać i tam już w ogóle jest bajka
@WyjmijKija: Raz była sytuacja na jednych winklach niedaleko mnie. Jadę i w słońcu widzę w zakręcie, że jest tęcza na asfalcie. Myślę, o k---a, jebne, czy nie? No przecież teraz hamować to s---------o. Nic się kompletnie nie stało. Wracałem tą samą drogą i Straż Pożarna myła drogę. Czyli nie zawsze jest tak, że plama oleju
Wady jakie opisałeś to w jakimś stopniu zalety.
Także to też nie jest jeszcze przesądzone że się podoba xD
Robiłem dziennie i ponad 1000km i jedyne co mnie tak naprawdę wkurza w motocyklu to koniecznosć ubierania ciuchów moto, ciężkie byty, jeansy z ochraniaczami, ciężka kurtka, kask, ale jak się już ubiorę i jadę to problemy znikają.
Kask mam wygodny i cichy (niewygodny kask to udręka), kurtkę mam fajną, moto mam wygodne, wybieram