Aktywne Wpisy

Zoyav +1
czemu windows jest taki archaiczny i stoi miejscu w rozwoju od lat? android, ios czy macos mają aktualizację co roku a najnowszy windows jest z 2021, wcześniejszy 10 był z 2015 co oznacza 6 lat bez aktualizacji
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows

frugASS +127

źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierz
Usuwam tego raka. Ten portal a także Badoo tylko mi namieszały we łbie. Obniżyły i tak bardzo zaniżoną samoocenę. Pomimo niskich wymagań w stosunku do kobiet, dawania w prawo jak leci i tak mały odzew, rozmowy przypominające bardziej rekrutację do pracy, ghostowanie, olewanie, oczekiwania z d--y, lub brak jakiegokolwiek zainteresowania rozmową. Nie potrafię teraz spojrzeć w lustro przez te gówna. Nie wiem jak ludzie się poznają. Kompletnie. Czy w ogóle kogoś znajdę. Byle kogo. Nic już nie wiem. Mam dość
źródło: temp_file4900243778614521417
PobierzNajgorsze że nie mam pomysłu gdzie szukać, przecież nie zaczepię na ulicy bo widziałem komiks, i wiem że reakcją nie będzie "aww so sweet"