Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +258
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +295

źródło: Screenshot_219
Pobierz
Witam, za kilka dni bede na phu quock w Wietnamie. Ktos sie orientuje jak wyglada sprawa z dronami ? Mam DJI mini 4 pro ze soba ,ktorego nie bedze mogl zostawic nigdzie bede lecial z Osaki. Zasady sa tam pogmatwane mega, czytalem o konfiskatach sprzetu juz na lotnisku , probie wyludzenia lapowek itp itd. Podobno aplikowanie o pozwolenie nie ma sensu chyba ,ze jako potezna firma, inaczej male szanse ,ze wgl cos odpisza. Wiadomo,ze chcialbym polatac ,ale jesli nie bedzie to mozliwe to chociaz nie chcial bym go stracic.
źródło: jan-pawel-ii-papiez-macha-reka-pozdrawia-podniesiona-reka
PobierzNote for Foreign Operator
You can bring your drone into Vietnam.
You need authorization from the Ministry of Defense, and although you can fill out the form yourself (it’s in Vietnamese), it can take up to 3 weeks to be approved.
This process will cost you: between $ 350 and $ 700, depending on who is doing your permit. And that’s only for one day of flying.
Generalnie nie latać w miastach itp. Na halong bay i w ninh binh latałem bez problemu.