@sernik_siostry_eutanazji: Moda i nic poza tym - wiadomo, że to szrot starszy od większości użytkowników tego portalu ale wystarczy łatka "Old timer" i od razu cena w górę. Tu jeden z najtańszych u Niemca:
@ThinkBackwards taki sam szrot jak wszystko tego typu z tamtych czasów. Ten który mi wysłałeś jest chyba w sporo lepszym stanie niż to od OPa. Ja bym tyle za żadne z tych aut nie dał, ale to tylko ja:)
@RobertPupica: stary rumpel z ceną 5x wyższą niż realnie toto warte. Już prędzej bym jakieś 308CC kupił, też kabriolet z twardym składanym dachem ale jednak dużo nowszy i jest szansa, że da się tym jeździć na codzień.
@vieniasn: kabriolet to najbardziej wdzięczna buda dla projektanta, a tutaj zostało wszystko zaprzepaszczone pałąkiem na środku auta xD kabriolety z taką rurą wyglądają groteskowo
źródło: image;s=1000x700
Pobierzźródło: Peugeot_Ari_Vatanen_2_56fe9bc4
Pobierzźródło: 1000005581
PobierzZłodupcu bandyto! Przez ciebie parsknąłem tak, że mi glut z nosa poleciał xD
@vieniasn: kabriolet to najbardziej wdzięczna buda dla projektanta, a tutaj zostało wszystko zaprzepaszczone pałąkiem na środku auta xD kabriolety z taką rurą wyglądają groteskowo
@przemax: przecież to otwarty dach, musi mieć mocne siłowniki