Aktywne Wpisy

francopolo +1665
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.

źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +632
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów

źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz
No to pomyślałem czy by nie wrócić do kraju, kupić dom gdzieś pod Warszawą (w jakiejś mniejszej miejscowości) ale przeraża mnie wizja "codzienności" - walka z urzędami, każdy chce Cie wyruchać w dupsko jak jest tylko opcja, ceny również wysokie (a wiem bo często w PL jestem), za auta jakieś stare trupy liczą jak za zboże. No i też masa ukraińców któzy mają PL w dupie bo to nie ich kraj, coraz więcej jakichś gruzinów i ciapatych. Plus dużo innych minusów.
No to gdzie by indziej uciec? Hiszpania, Włochy - gospodarcza chóójnia, skandynawskie - Szwecja, Norwegia - najazd bursztynowych książąt. Ceny we wszystkich krajach też w------e (auta domy itp.)
USA - bez komantarza, jedna wielka ćpalnia + p----y u sterów. Tyle, że auta i benzyna tańsze xD
Smuci mnie to wszystko bo troszkę nie wiem co począć, wszędzie tylko szukają jak nas wyruchać, walą cenami, podwyżkami itp. Korporacje tylko myślą jak dokrecać śrubę i zwiększać zyski.
Mieliście podobne przemyślenia? Co poczęliście? Gdzieś uciekliście?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #emigracja
Ludzie nie zauważają jak jest zajebiście i cały czas im mało.
Ja zostaje w UK mimo tych rzeczy, ktôre wymieniłeś.
Ale jak dobrze pójdzie to przeniosę się na wieś.