Wpis z mikrobloga

Cały tiktok, Instagram, shortsy na yt, rolki na fb zasrane piętnastoletnimi Oskarkami zachwycającymi się Memcenem

Co poszlo nie tak w polskiej edukacji w ostatnich latach, że mamy taką bananową młodzież bez żadnej empatii i w dodatku bez podstaw wiedzy o funkcjonowaniu państwa i kompetencjach prezydenta?
#bekazprawakow #oskarki #ukraina #szkola #bekazkonfederacji #polityka
teddyef - Cały tiktok, Instagram, shortsy na yt, rolki na fb zasrane piętnastoletnimi...

źródło: 1000003560

Pobierz
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co poszlo nie tak w polskiej edukacji w ostatnich latach, że mamy taką bananową młodzież bez żadnej empatii i w dodatku bez podstaw wiedzy o funkcjonowaniu państwa i kompetencjach prezydenta?

@teddyef: Ztki są jeszcze bardziej spolaryzowane.
  • Odpowiedz

@teddyef: daj dzieciom być dzieciakami. Przecież proces nauki polega na wstecznym weryfikowaniu swojej wiedzy. Zresztą zjawisko wyrastania z korwinizmów to przecież jest właśnie to.
  • Odpowiedz
1. Ruska propaganda
2. Konfa jako jedyna umie się promować w mediach społecznościowych
3. Warto pamiętać, że pokolenie dzisiejszych oskarków przez dwa lata kisiło się w domu zamiast chodzić do szkoły. Jedyną partią, która sprzeciwiała się wtedy idiotycznym obostrzeniom była Konfa
  • Odpowiedz
@teddyef: Fajnopolactwo ma pretensje do ludzi że wybierają inne partie, zamiast do rzadu z rudym na czele który wyc*jał masę młodych ludzi, niespełniając obietnic a teraz wystawiając tęczowego Rafałka.
I się dziwią że ludzie szukają alternatyw zamiast dawać dymac się w gardło złodziejom xd
Jprd co za komuchy je**ne
  • Odpowiedz
@Mezomorfix wincyj tokenowych hasełek. Ja mam problem z ludźmi z zafałszowaną świadomością wybierających ludzi wbrew swojemu interesowi. To juz dziadki pisowskie są bardziej spójne i mogę to jakoś szanować
  • Odpowiedz
@teddyef: nic, ja w wieku 17 lat jarałem się korwinem, w wieku 20 zostałem 'lewakiem' bo zrozumiałem że paróweczkowe imperium i ludzie umierający na ulicy przez brak publicznej służby zdrowia, to nie jest państwo w jakim chce żyć
  • Odpowiedz
@Hadolf_Itler: a gdy 2 lata temu przed wyborami cały internet z wykopem na czele był zasrany lewacką propagandą oraz fake newsami i innymi ruskimi 8 gwiazdeczkami to oczywiście wam nie przeszkadzało. Pomimo tego że nie dość że była to faktycznie ruska zagrywka
  • Odpowiedz
@teddyef: 15 letni ja g---o wiedział o polityce i w sumie nawet się nią nie interesować. Korwin krótko zachwycił tak przy 18-20 rż
  • Odpowiedz
@Mezomorfix dawaj wymień te fejki oraz mechanizm ruski przy 8 gwiazdkach. Czy aby ruskie się nie podpięły pod protest zamiast go stworzyć?
Uważasz, że ludzi nie w-----ł zakaz aborcji? No hate, wyjaśnij jakbym miał 10 lat
  • Odpowiedz