Wpis z mikrobloga

Niesamowita jest ta desperacja pisowców.

Nie mają niczego, kompletnie niczego na Trzaskowskiego, więc chwytają się najbardziej absurdalnych rzeczy - czyli Trzaskowskiego z wafelkiem prince polo.

Proszę o więcej takich "afer". Na pewno przykryją apartamenty, gangusów i ciągłe odpały Nawrockiego.

#polityka #wybory #bekazpisu
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mariusz-madejczyk: a wiesz, że to ostatnia rozróba w sejmie to było zaplanowane? Pisowcy kombinują co zrobić aby to Giertych był dla wyborców twarzą wyborów KO bo wtedy łatwiej by było grać negatywną narrację.

• Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: na czaskoskiego to akurat wystarczy jego fanatyzm klimatyczny i tęczowość + miliony wypowiedzi z przeszłości, którym teraz zaprzecza
choć nie dla takiego drewane jak Nawrocki, z Mentzenem Rafałek się będzie musiał napocić trochę w II turze (choć znając pisowski beton przepchną dresa tam co nie uważa nic xD)
  • Odpowiedz
Oto "zalety"/poglądy Trzaskowskiego:

@henry-jest Jako naczelny przeciwnik Rafałka kiblowego dupiarza pozwolę się do tego odnieść

- jest na maxa "woke". Uwierz, że jest 575 płci i innych baśniowych stworów, którym masz się kłaniać w pas, bo inaczej won z roboty.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Ale ten świat zapieprza, dopiero co się dowiedziałem parę dni temu o poważnej aferze Trzaskowskiego (okazało się, że pije wodę!), a już jakaś jest kolejna o której nic nie wiedziałem. Naprawdę jadł wafelka? Media się podniecają, że Nawrocki napisał książkę o gangsterze gdzie samemu sobie dziękował, albo o jego znajomościach z owymi gangsterami, albo faktem, że bardziej popiera prezydenta obcego państwa niż Polskę, a na talerzu są takie afery
  • Odpowiedz
@henry-jest: ostatnio wpadłam na super pomysł, że świat byłby lepszym miejscem gdyby ludzie takie swoje (i innych) wypowiedzi wklejali do chata gpt z pytaniem czy to prawda co piszą. Przecież takie AI jest bezstronne. No i nie uwierzysz co mi powiedziało o twojej wypowiedzi. Wiadomo że twoje wypowiedzi mają charakter hiperboliczny, częściowo ai przyznało ci rację co do ogólnych tendencji, ale polecam sobie przeczytać żeby się uspokoić trochę xD po
  • Odpowiedz