#laptopy ja już nie mam zdrowia do tej k---y, jak ustawiać te zasrane laptopy żeby dało się na tym grać, co zaczynam ruszać jakieś ustawienia to jest tylko gorzej
mam hp victusa z rtx4060
włączam takie warzone to gra chodzi poniżej 100fps, wentylatory cichutko, a temperatura gpu nie przekracza 60 stopni xD
włączam cs2 to nagle z d--y oba wentylatory odpalają się na 100% pomimo że tempetury nie są wysokie i nie przestają nawet jak wyłącze gre xD dopiero się wyłączają jak wypne zasilacz
@KompletnieLosowyLogin: Sprawdź synchronizację pionową. Niektórzy mają jakiegoś hopla na punkcie klatek na sekundę. Może laptop Ci generuje 250 klatek a wyświetla i tak tylko 144 bo matryca na tyle pozwala? Zsynchronizuj klatki z częstotliwością to nie będziesz niepotrzebnie obciążał grafiki klatkami, których i tak nie widzisz.
mam hp victusa z rtx4060
włączam takie warzone to gra chodzi poniżej 100fps, wentylatory cichutko, a temperatura gpu nie przekracza 60 stopni xD
włączam cs2 to nagle z d--y oba wentylatory odpalają się na 100% pomimo że tempetury nie są wysokie i nie przestają nawet jak wyłącze gre xD dopiero się wyłączają jak wypne zasilacz